Kendimizi Kabul Ettirmeye Çalışıyoruz

Kendimizi Kabul Ettirmeye Çalışıyoruz

Halide Edip Adıvar Mahallesi’nde henüz 2 ayını bile doldurmayan Armada Restoran’ın sahibi Mehmet Tağ henüz ürünlerinin lezzeti konusunda iddialı ancak öncelikli amaçlarının kendilerini Halide Edip Adıvar sakinlerine kabul ettirmek olduğunu söyleyecek kada

 Burayı devralışımız henüz 2 ay oldu ancak şuanda bile müşterilerimiz gelip gidiyor. Burası pastane-restoran gibiydi ama şimdi biz restorana ilaveten kahvaltılıklar ve ızgara ilave ettik. Daha çok restoran olarak işletmeye başladık. Halide Edip nüfusu fazla olan bir yer. Buradaki amacımız kaliteli ürün üreterek ızgaramızı kabul ettirip dikkat çekmek ve kendimizi burada kabul ettirmek. Bütün ürünlerimiz günlüktür. Mutfağa çok önem veriyoruz. Mutfakta şuanda dört aşçımız var.

DEKORASYONLA ÇALIŞMALARIMIZ VAR

Şuanda iç dekorasyonla ilgili çalışmalarımız var. Hem müşterileri ağırlamak hem de tadilat yapmak aynı anda zor oluyor. Tam anlamıyla iç dizaynımızı oturttuktan sonra ürünlerimizin tanıtımına başlayacağız. Burayı devraldığımız için eski anıları tamamen silip kendimize özel şeylerle başlamak istiyoruz burada.

TRAFİK VE ÇÖP SIKINTISI

Trafikle ve çöplerle ilgili sıkıntımız var. Burada hemen yanı başımızda çöp konteynırı var. Ama burası gıda üreten bir firma. Kışın değil belki ama yazın o çöplerde koku olur. Park alanı olarak da sıkıntımız var. Sabah bırakıyorlar arabalarını akşam alıyorlar. Ancak sağlı sollu parklar trafik açısından sorun yaratıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.