Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum'da sanat şöleni

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum'da sanat şöleni

20 Haziran - 10 Temmuz tarihlerinde Devrim Erbil’in kent ve doğa görünümlerini resimleri, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da sergilenecek.

Renklere, fırçalarının sihirli dokunuşlarıyla hayat veren Devrim Erbil, Ali Atmaca ve Ömer Uluç’un eserleri; tıpkı sanatçıların üslubu gibi yalın, büyüleyici, özgün ve estetik bir görünüme sahip Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da Haziran ayından itibaren Dirimart işbirliği ile sergilenmeye başlayacak.

 



20 Haziran - 10 Temmuz tarihleri arasında Devrim Erbil’in kent ve doğa görünümlerini soyut öğeler içinde aktaran resimleri, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da sergilenecek. Devrim Erbil; yanılsamacı sanat kapsamında değerlendirilen tuval resimlerinin yanında seramik, mozaik, halı resim, vitray, özgün baskı gibi alanlarda da çok sayıda eser vermiş bir sanatçı. 

 

10 Temmuz - 30 Temmuz tarihleri arasında Ali Atmaca’nın insana ve yaşama ait izler taşıyan eserleri Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’un eşsiz atmosferinde sergilenecek. Türk resminin çağdaş temsilcilerinden biri olan Ali Atmaca; genellikle büyük ebatlı tuvaller üzerinde renkli bir sanat anlayışı ile yaptığı çalışmalarıyla tanınıyor. Atmaca resimlerinde kadın figürünü soyutçu biçim oluşumlarıyla denge içinde resmediyor.

 

1 Ağustos - 20 Ağustos tarihleri arasında Ömer Uluç’un soyut resim alanında özgün yapıtları, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da sergilenecek. Hareketli fırça vuruşları ve yumakları anımsatan soyut figürleriyle tanınan Uluç, resimlerinde anlam yerine doğrudan renk ve çizgi ile dışsallaşan bir anlatım arayışı içinde.





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.