Kemal Taştan, CHP Kâğıthane ilçe yöneticilerini Şişli Belediyesi’nde işe aldı!

Kemal Taştan, CHP Kâğıthane ilçe yöneticilerini Şişli Belediyesi’nde işe aldı!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in akrabası aynı zamanda da belediyenin iştiraki Kent Yol’un başkanı olan Kemal Taştan, CHP Kâğıthane ilçe yöneticilerini Şişli Belediyesi’nde işe aldığı ortaya çıktı.

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduğu ilk günden buyana belediyede personel fazlalığı var diye işten çıkartmalar yapıyor ve emekliliği gelenleri de emekli ediyordu.

Şişli Belediyesi'nde bir taraftan personel çıkartılırken diğer taraftan da Kağıthane'den CHP ilçe yöneticilerini işe alınması tepki çekti. 

MECLİS ÜYESİ OLDUĞU KÂĞITHANE’DE CHP’YE ÇALIŞMAMIŞTI

Kemal Taştan, Kağıthane’de yaşaması ve CHP’den Kağıthane Belediyesi meclis üyesi olmasına rağmen, yerel seçimlerde CHP için Kağıthane’de çalışmamıştı. Seçim sürecinde tamamen Muammer Keskin’in seçim koordinasyonunu yönetmişti.

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduğunda da akrabası olan Kemal Taştan’ı 800 milyon resmi bütçeli olan Şişli Belediyesi’nin iştiraki olan Kent Yol’un başına getirmişti.

CHP KÂĞITHANE İLÇE BAŞKANINI DAVET ETMEMİŞTİ

Kemal Taştan, Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olduğunda CHP Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’i makamında ziyaret ettiğinde de CHP Kağıthane İlçe Başkanı’nı davet etmemişti.   

KÂĞITHANE’DEN BELEDİYEYE İŞE ALIMLAR DEVAM EDECEK 

Kâğıthane siyasi kulislerinde, Kemal Taştan’ın Kağıthane’deki diğer CHP’li ilçe yöneticilerini de Şişli Belediyesi’nde işe alması için görüşmeler yaptığı, dikkat çekmemek adına da peyder peyi işe alımların devam edeceği konuşuluyor. 

Kemal Taştan, CHP’nin Kağıthane ilçe yöneticilerinden sonra da diğer CHP’li delege ve üyeleri Şişli Belediyesi’nde işe alımların devam edeceği iddia ediliyor.

KEMAL TAŞTAN, CHP KÂĞITHANE BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ

Kemal Taştan; Kâğıthane’de yaşıyor, CHP’de siyaset yapıyor ve CHP’den de Kâğıthane Belediyesi’nde meclis üyesi. Taştan, aynı zamanda da Kâğıthane Belediyesi’nde Plan Bütçe Komisyon üyeliği görevinde bulunuyor.

TAŞTAN, CHP’DEN KÂĞITHANE’DE BAŞKAN ADAYI YAPILACAK

Muammer Keskin Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra akrabası olan Kemal Taştan’ı, Kağıthane’de siyaset yapmasına ve Kağıthane Belediyesi Meclis Üyesi olmasına rağmen Şişli Belediyesi iştiraki olan Kent Yol’a başkan olarak getirmişti.

Muammer Keskin, Kemal Taştan’ı önümüzdeki yerel seçimlerde de CHP’den Kâğıthane Belediye Başkan adaylığına hazırladığı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum