Kaza Ucuz Atlatıldı

Kaza Ucuz Atlatıldı

Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerinde hatalı dönüş nedeniyle meydana gelen kaza, bir kez daha trafikte en küçük bir hatanın nelere mal olabileceğini gözler önüne serdi.

Kasımpaşa istikametinden Okmeydanı istikametine seyir halinde bulunan iki otomobilin karıştığı kaza bir kişinin yaralanmasıyla son buldu. Olay yerine gelen ambulans ile yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, kaza en küçük bir hatanın trafikte nasıl sonuçlar doğurabileceğini gözler önüne serdi.

Olay Şişli Piyale Paşa Bulvarı üzerinde saat 20:30 sıralarında meydana geldi. Kasımpaşa yönünden Okmeydanı yönüne seyreden 34 MRT 25 plakalı otomobil ile 34 UN 9904 plakalı otomobil bulvar üzerinde benzin istasyonu önündeki dönüşte çarpışarak bariyerlere bindirdi. Hatalı dönüş yaparak karşı yola geçmeye çalışan Fiat marka aracın neden olduğu kazada, ölen olmaması tek teselli kaynağı olurken, hatalı sürücü bir süre araç içinde sıkıştığı için yardım gelmesini bekledi. Yüzü kanlar içinde kalan sürücüye ilk müdahale çevreden yetişen vatandaşlar tarafından yapıldı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.