Kasklı sapık dehşeti devam ediyor

Kasklı sapık dehşeti devam ediyor

Şişli'de "kasklı sapık" dehşeti devam ediyor. Okuldan eve dönen liseli kızı takip edip peşinden zorla eve giren motosikletli ve kasklı sapık, kıza tecavüz etmek istedi.

Genç kızın regl olması nedeniyle ilişkiye giremeyen sapık, evdeki 300 YTL’yi gasp edip motosikletiyle izini kaybettirdi.

İSTANBUL’da 5 ay içinde 5 kız çocuğuna tecavüz ve tecavüz girişiminde bulunarak dehşet yaratan motosikletli sapık olduğu sanılan zanlı, Kadıköy Acıbadem’de dün öğle saatlerinde okul çıkışı evine dönen lise öğrencisi A.A.’yı takip etti. Evine girmek üzere olan kızın peşinden koşarak apartmana giren sapık, "Mahmut Bey burada mı oturuyor" diye sorduğu genç kızı zorla içeri soktu. Evde kimsenin olmadığını gören sapık, bıçakla tehdit ettiği kıza "Evde küvet var mı?" diye sordu. Genç kızın ellerini bağlayan sapık, başındaki kaskı çıkarmadı. Düzgün bir Türkçe kullandığı belirlenen sapık, genç kızın regl olduğunu görünce tecavüzden vazgeçti. Evdeki 300 YTL parayı gasp edip kaçan sapık, izini kaybettirdi.

3 saniye görüntülendi

Şişli ve Beşiktaş’ta daha önce 5 ilköğretim öğrencisine tecavüz eden ve tecavüze yeltenen ancak hiçbir güvenlik kamerasına yakalanmayan zanlının görüntüsünün, olayın meydana geldiği sitenin içinde apartman merdivenlerini görecek şekilde yerleştirilen güvenlik kamerasına yansıdığı belirlendi. Üç saniye boyunca görüntülenen sapığın, 125 cc ya da 250 cc curizer tarzı bir motosiklet kullandığı belirlendi. Yanlarında deri çantalar bulunan motosikletin arkasında da sissy bar denilen yolcunun sırtını dayaması için kullanılan bir aksesuvar olduğu tespit edildi

Köprü kayıtları inceleniyor


Polis, apartmanda ele geçirdiği görüntüyü olayın meydana geldiği gün köprü ve otoyol güvenlik kameraları ile olayın meydana geldiği bölgede bulunan banka veya şirketlerin güvenlik kamera görüntüleriyle karşılaştırmaya başladı. Bu görüntülerde aynı motoru bulmaya çalışan dedektifler zanlının kullandığı motosikletin plakasını tespit etmeye çalışıyor. Polis saldırgan kendine yeni kurbanlar bulmadan sapığı yakalamak için operasyonları sürdürüyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.