Kaldırımdaki kadına çarptı

Kaldırımdaki kadına çarptı

Şişli'de aşırı hız yaptığı iddia edilen otomobil sürücüsü, başka bir araca ve aydınlatma direğine çarptıktan sonra kaldırımda yürüyen bir kadına çarptı.

Otomobille Harbiye Askeri Müzesi'nin duvarı arasına sıkışan yaralı kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay yerine gelen yaralının eşi de büyük şok yaşadı.

Şişli'de aşırı hız yaptığı iddia edilen otomobil sürücüsü, başka bir araca ve aydınlatma direğine çarptıktan sonra kaldırımda yürüyen bir kadına çarptı. Otomobille Harbiye Askeri Müzesi'nin duvarı arasına sıkışan yaralı kadın itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay yerine gelen yaralının eşi de büyük şok yaşadı.

Harbiye Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, Metin G. isimli sürücü iddiaya göre 34 RJU 76 plakalı otomobililyle aşırı hız yaptı. Harbiye Askeri Müzesi önünde başka bir aracı sollamaya çalışan G., Rafet Erdemir'in kullandığı 34 YB 840 plakalı otomobile çarparak direksiyon hakimiyetini kaybetti. G.'nin kullandığı otolmobil yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptıktan sonra sabah yürüyüşüne çıktığı öğrenilen Ermeni uyruklu Alaksi Mikaelyan'a çarptı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.