Kaftancıoğlu ve CHP’li başkanların olay olan yemekli toplantının arkasından Muammer Keskin çıktı!

Kaftancıoğlu ve CHP’li başkanların olay olan yemekli toplantının arkasından Muammer Keskin çıktı!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ilçe belediye başkanlarıyla yapılan Türkiye’de gündem olan, yasakların ihlal edildiği yemekli toplantının arkasından Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin çıktı.

KESKİN’İN OLAYLARI BİTMEK BİLMİYOR

Muammer Keskin, sürekli kendisinin hiçbir usulsüzlüklerin içerisinde olmadığını ve bundan sonra asla olmayacağının altını süslü sözlerle ifade ediyordu.

Keskin, bu sefer öyle bir usulsüzlüğe imza attı ki; kendisinin organize ettiği, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu başta olmak üzere İstanbul’daki tüm CHP’li belediye başkanlarının da yasakları ihlal etmelerine neden oldu.

KESKİN, SÜREKLİ SANSASYONLARLA ANILIYOR

Sürekli sansasyonlarla gündem olan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, şimdi de yaptığı bir organizasyonla CHP’nin yasakları ihlal eden bir sansasyonla anılmasına ve Türkiye genelinde gündem olmasına neden oldu.  

KESKİN, YASAKLARI İHLAL EDEREK KAPALI RESTORANI AÇTIRDI

Keskin’in ev sahipliğini yaptığı, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul’daki CHP'li ilçe belediye başkanlarına Nişantaşı'nda yasak olmasına rağmen ünlü bir restoranı açtırıp koronavüris yasaklarını ihlal ettiği gerekçesiyle işyeri işletmeciyle birlikte toplam 15 bin 900 TL ceza kesildi.

KESKİN, KAFTANCIOĞLU’NUN YALAN SÖYLEMESİNEN NEDEN OLDU

Keskin yaptığı organizasyon sonrasında, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da yalan bir açıklama yapmasına ve İstanbul’daki CHP’li belediye başkanlarının da yasakları ihlal etmeleriyle anılmasına neden oldu.

Canan Kaftancıoğlu yemek sonrasında yaptığı açıklamada, “ofiste ilçe belediye başkanlarımızla bir toplantı yaptık” dedi. Kaftancıoğlu'nun 'ofis' dediği yer restoran çıkınca polis tarafından cezai işlem uygulandı.

İSTANBUL’DAKİ TÜM CHP’Lİ BAŞKANLARA CEZA KESİLDİ

İşte, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in organize ettiği ve baştan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu başta olmak üzere İstanbul’daki tüm CHP’li başkanları yasağı ihlal ettiğinin ve ceza yediğini ilan eden kaymakamlığın açıklaması.

İŞTE, YASAKLARIN İHLAL EDİLDİĞİNİN RESMİ AÇIKLAMASI:

“Bazı basın ve yayın organlarında CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve arkadaşlarının Covid-19 tedbirleri kapsamında müşteri kabul edilmemesi gereken bir lokantaya kabul edildiklerine dair haber ve görüntü yer almıştır.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerimizce yapılan çalışmalarda konu olan içeriği itibariyle Covid-19 ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere aykırılık teşkil eden bu görüntülerin 28.01.2021 tarihinde Nişantaşı'nda bulunan bir restoranda çekildiği tespit edilmiştir.

Yapılan bu tespitler çerçevesinde yasak ihlallerinde bulunan işyeri ve şahıslara toplam 15 bin 900 TL idari yaptırım uygulanmıştır”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.