Kafa karıştıran işler!

Kafa karıştıran işler!

Aile ve Sağlık Ansiklopedisi, karma eğitimi, fuhuşa ve transeksüelliğe yol açmakla suçlayan ve transeksüellerin öldürülmesini maruz gösteren tanımlarla doldu.

Yeni Şafak Gazetesi’nin kültür yayını başlığı altında yayınladığı Aile ve Sağlık Ansiklopedisi, karma eğitimi, fuhuşa ve transeksüelliğe yol açmakla suçlayan ve transeksüellerin öldürülmesini maruz gösteren tanımlarla doldu. Musa Kazım İren’in hazırladığı ansiklopedi, ortaçağ zihniyetini andıran ifadeleriyle dikkat çekti.

Karma eğitimin iffetsizliğe yol açtığı ileri sürülen kitapta transeksüellere ve kadınlara yönelik şiddeti meşrulaştırıcı ifadeler dikkat çekti. İren Yeni Şafak’ın Aile Ansiklopedisi’nde “Bugünkü manasıyla ‘dönme’ transseksüeller, toplumda kendilerine ayrı bir statü verilmesi için de mücadele veriyorlarmış.

Çok fazla değil, 30 sene önce, böyle bir ucube, ara cinsiyet es kaza toplumumuzun içine karışacak olsa, alim Allah bir iki günde, bilmem hangi derede, kokuşmuş et pelteleri olarak bulunurdu. Toplumun bugünkü tekamül ettiği durumu kimse göremiyor mu? Karma eğitimin bu oluşumlara katkısını araştırabilecek bir babayiğit de çıkmıyor” ifadelerini kullandı.

Karma eğitimin kaos yarattığını iddia eden İren, “Yıllardır uygulanan bu ucube karmakarışıklık, sosyal yaşantı için kaoslardan başka hiçbir somut hal üretememiştir” Kız ve erkek çocuklara aynı eğitimi verip farklı davranışlar beklemek de eşitlik ilkesinin dışındadır” dedi.

Evlilikleri de çorbaya benzeten Musa Kazım Eren, “Bu zamanda kim, sevmediği veya gönlünün çekmediği bir tas çorbayı içiyor ki! Evlenecek kimse, güzel ve yakışıklı olmalıdır” öğütlerinde bulundu.

BAKİR VE BAKİRE EVLEN

Çocuk sahibi olmayan kadınları da ‘eksik’ olarak tanımlayan İren, “Kadın açısından gebelik ve doğum kadar önemli bir süreç tasavvur edilemez. Doğurmayan kadının kendisini yarım veya eksik kabul ettiği şeklindeki bir gözleme şahit olunduğunda şaşırmamalıdır” ifadelerine yer vererek kadınların yumurtlama dönemlerinin de özel izne tabi tutulmasını önerdi. Okuyucularına iffetli kişilerle evlenmelerini öğütleyen yazar, “Evlilik öncesi yaşamında hemen her açıdan iffetini muhafaza edememiş bir bireyin evlilik sonrasında hangi sihirli formülle bunu temin edebileceği de sorgulanmalıdır. Kadın ve erkekler bakir ve bakireliğiyle iffetini korumalıdır” dedi.

DOLUNAYDA SEVİŞİN

Kitapta, cinsellikle ilgili bir araştırmaya da yer verilirken, elde edilen sonuçlar şöyle sıralandı:



Kadınların yüzde 30’u dolunay zamanında cinsellikte daha aktif olur.


Sperm, 10 santimetre mesafedeki dölleyeceği yumurtaya 2.5 saniyede ulaşır.


Erkeklerin 4’te 3’ü, cinsel birleşmeden 2 dakika sonra orgazm oluyor.


Kadınlar en çok kabak, muz kabuğu ve salatalık kokusundan baştan çıkıyor.


Kadınların yüzde 12’sinin sperme karşı alerjisi bulunuyor.


Cinsel aktivite daha sakal çıkarıyor.


Erkekler cinsellikte sarışınları, sadakatte esmer kadınları tercih ediyor. Kızıl saçlılar cinsellikte az tercih ediliyor. Kumrallar da sarışınları yakaladı..

Kereviz, istiridye, muz kabuğu, fındık, fıstık, çikolata cinsel gücü arttırır.

Ali Ekber ERTÜRK/ANKARA /AKŞAM



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.