Kabak tadı verdin Banu!

Kabak tadı verdin Banu!

Banu Alkan, Eski Sevgilisi Murat Taşdemir'i Kalbinden Çıkardığını Söyledi

Afrodit lakaplı Banu Alkan, bir zamanlar aşkları dillere destan olan Murat Taşdemir'in bir başkası ile evliliği sonrasında bugüne kadar yaşanılan ve söylenilenlere net bir cevapla yeni boyut kazandırdı. "Murat Taşdemir'i kalbimde bitirdim, beynimde bitirmedim" diyen Afrodit, Muğla'nın Bodrum ilçesinde Ufuk Tütengi'nin işletmeciliği yapacağı 9 dönümlük arazi üzerindeki Kefaluka Dudak Beach 2007 adlı işletmenin açılışına katıldı.

Afrodit, Murat Taşdemir ile olan aşklarını kalbinde bitirdiğini, ancak beyninde bitirmediğini dile getirdi. Muğla'da Kefaluka Dudak Bech 2007 isimli işletmenin açılışına katılan Banu Alkan, yoğun ilgi gösteren hayranlarının övgüler yağdırarak birlikte fotoğraf çektirmek için sıraya girmesinden mutluluk duyduğunu söyledi. Bu arada işletmeye "Dudak" ismini de kendisi tarafından verildiği öğrenildi. Bikini ile denize girmesi beklenen Banu Alkan, özel taşlarla süslenmiş ayakkabılarını çıkararak kumsalda yalın ayak yürüyüş yapıp, basın mensuplarına poz verdi. Bodrum'da üssüz bir şekilde denize girerken ekranlara yansıyan sanatçıya basın mensuplarının, "Sizi bikinili bekliyorduk" demesi üzerine "Her şey birden verilir mi? Geçen sefer fazla açılmıştım. Artık üçüncüsünde şeref sözü bikinili olacak. Her an bir sürpriz yapabilirim" şeklinde karşılık verdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlarken "Yeni sevgili" konusunda başta; "Evet büyük bir aşkım var" diyerek hem basın mensuplarını, hem de etrafındaki hayranlarını merak içerisinde bırakıp, basın mensuplarının öğrenmek için soru yağmuruna tuttuğu Alkan, bol kahkahalı geçen röportajının sonunda şaka yaptığını söyledi.

"Henüz tanışmadınız. Çok yeni tanıştık. Söz veriyorum çok yakında açıklayacağım. Baş harfi 'M'. Bay M." diye cevaplar veren Afrodit "Söylüyorum kim olduğunu" diyerek Murat Taşdemir ismini söyledi. Şaka olduğu ortaya çıktıktan sorma ise Murat Taşdemir için "Evli olabilir, zoraki bir evlilik" demekten kendini alıkoyamadı.

Aşkın hiçbir zaman yaşı olmadığını, ancak çok genç sevgiliye karşı olduğunu belirten Banu Alkan, kendisi için genç sevgili konusunun konuşulması için 20 sene geçmesi gerektiği ifade etti.

Murat Taşdemir ismini dilinden düşürmeyen Afrodit, "Her zamanki gibi aşık Banu Alkan. Kalbimde bitirdim, beynimde bitirmedim Murat Taşdemir'i ama Murat Taşdemir'e aşkım devam ediyor" diye konuştu.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.