Jolly Tour 20. yılında Reina'da

Jolly Tour 20. yılında Reina'da

Jolly Tour Onur Başkanı Sinan Vardar, Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Yönetim Kurulu Üyesi Mert Vardar ve Genel Müdür Figen Erkan karşıladı



Kurulduğu 1987’den bu yana  Türkiye ekonmisine yaklaşık 800 milyon YTL’lik iş hacmi sağlayan, köklü tur operatörlerinden Jolly Tour 20.yılını Reina’da çalışanları ve seçkin davetlilerin katıldığı brunch ile kutladı. Brunch’a katılan konuklar Jolly Tour Onur Başkanı Sinan Vardar, Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Yönetim Kurulu Üyesi Mert Vardar ve Genel Müdür Figen Erkan tarafından tarafından karşılandı.

Partinin açılış konuşmasını yapan Jolly Tour OnursAl Başkanı Sinan Vardar, “dostlarım” dediği otelciler, acentelere ve basın mensuplarına taşekkür etti.

ACENTELERE PLAKET

Daha sonra 5 yıl üzeri birlikte çalıştıkları Avcılar Tur, Beytur, Ceba Tur, Hacet Tur, Girne Tur, Kontakt Tur, Next Tuor, People Tour, Rüya Turizm, Semavi Turizm adlı acentelere teşekkür plaketleri verildi. Ayrıca brunch’a katılan otellere de plaketler verildi.

OTELLER KATILDI

Reina’nın orta bölümü konuklara ayrılırken yan bölümlerinde oteller worksop şeklinde tanıtım yaptılar.

Workshop’a katılan oteller şöyle yer aldı:  Limak Hotels, Calista Resort Hotel, Miranda, IC Group, Majesty Hotel and Resorts, Selge Beach Hotel, Otium Hotels, Ela Resort Quality Hotel, AK-KA Hotels, Queen Elisabeth Hotel, Mercury Hotel , The Colonian Hotel, Fantasia Deluxe Kemer Hotel, Kaya Artemis Hotel, Blue Waters Hotel, Spice SPA Resort Hotel, Yelken Otel.

 

Daha sonra ise  Jolly Tour Onursal Başkanı Sinan Vardar tarafından "Jolly Tour'u Jolly Tour yapan" çalışanlara teşekkür plaketleri verildi

 





















 




























































Jolly Tour’un 20. yılını kutlaması nedeniyle hazırlanan basın bülteninde Jolly Tour'un 20. yılının tanıtımı şöyle yapıldı:

 

Türk turizminin önemli kilometre taşlarından biri olan Club Jolly Tur, sektörde 20. gurur yılını tamamladı. Son yıllarda yapmış olduğu alt yapı yatırımları, durust politikaları ve doğru hamleleriyle sektörün lider kuruluşlarından biri haline geldi.

 

112 ACENTE 480 SİSTEM ACENTESİ

Jolly Tur, tüm Türkiye genelinde 112 tabelalı tali acentesi ve 480 sistem acentesiyle tüm tatilcilerin hemen yanı başında olmaya önem vermektedir. Hızla büyüyen müşteri kitlesi ve yatırımlarıyla bugün olduğu gibi gelecekte de Türk turizmine uzun yıllar hizmet vermeyi hedeflemektedir. Müşteri odaklı politikaları ve değişen ihtiyaçlara anında cevap verebilen aktif yönetim kadrosuyla mevcut piyasa şartlarına anında reaksiyon vererek çağın gerektirdiği tüm hizmetleri en kısa sürede hayata geçirebilmektedir. Türkiye genelindeki acentelerini on-line olarak birbirine bağlayarak en hızlı, en doğru ve en güvenli şekilde tatilcilere hizmet vermeye devam etmektedir. Jolly Tur, ürün yelpazesindeki zenginliği ile tüm gelir gruplarına hitap eden ürünleri hazırlayarak “tatil” kavramını lüks tüketim olmaktan çıkararak satın alınabilir hale getirmenin ve iç turizm hareketlerine önemli katkılar sağlamış olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

 

 

Hizmet sektörünün göz önünde bulunan kuruluşlarından biri olması sebebiyle hizmet faaliyetlerini yurdumuzun dört bir yanına yaymak için 120 yetkili acente ve 450’yi aşan sistem acentesiyle Jolly Tur, markasını ve güvencesini kendini tercih eden misafirlerinin ayaklarına kadar götürmektedir.
Turizm sektörünün duayenlerinden Sinan Vardar’ın kurduğu Jolly Tur, bugün Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Yönetim Kurulu Üyesi Mert Vardar ve Genel Müdür Figen Erkan tarafından yönetilmektedir.

 

10 KİŞİDEN 2000 KİŞİLİK KADROYA

Sektörde en önemli kavramın “güven” olması sebebiyle sürekli güvenilir kalmanın en büyük sırrı olarak Jolly Tur, acentelerinin ve bünyesinde çalışanların eksiksiz bilgi donanımına sahip ve en iyi şartlarda eğitim almış bireylerden oluşması gerektiğini düşünmektedir. 1987 yılında 10 kişilik kadroyla yola çıkan Jolly Tur , bugün satış ofisleri ve bölgelerde çalışanları da dahil 2000 kişiye yakın bir kadroyla faaliyetini sürdürmektedir.  Jolly Tur bünyesinde çalışanların %87’si üniversitelerin ilgili bölümlerini bitirmiş, hiçbir ticari kaygı taşımadan, tam bir turizm danışmanı olak hizmet verme amacıyla temasa geçtiği tüm misafirlerine, en doğru ve en detaylı bilgiyi aktarmayı iş yaşamlarının birer felsefesi haline getirmiş bireylerle hizmet vermektedir. Jolly Tur bünyesinde bulunan tüm satış birimlerine ve yetkili acente personeline satışlarını yapmış olduğu tesislerin tanıtımını yapmak ve yerinde yaşatmak için yılda en az 4 defa satış eğitimi ve tanıtma gezileri düzenlenmektedir. Tüm satış ekibi Çanakkale’den başlayıp, Alanya’ya kadar uzanan sahil şeridinde iş birliği içinde olduğu tüm 5 ve 4 yıldızlı oteller ile tatil köylerini gezerek tatilcilerin karşısına çıkmadan tüm teorik ve pratik bilgiyi bu eğitim gezileri sayesinde almaktadır. Aynı gezilerini sezon öncesi tüm kültürel bölgelere, kayak otelleri ve termal kaplıca otellerine düzenleyerek tüm satış birimlerini hatasız ve yanlış bilgilendirmelerden uzak, son derece güvenilir bilgilerin alındığı noktalar haline getirmektedir.

 

20 YILDA 800 MİLYON YTL İŞ HACMİ

Jolly Tur, yurt çapına yayılmış 80 acentesinin bilgi teknolojilerinden en iyi şekilde faydalanmasını sağlamaktadır. On-line bağlantı sayesinde bilgilendirme aşamasından sonraki süreyi hızlı bir şekilde pratiğe dökerek rezervasyon alma süreci en az zamana indirilmiştir. Kurulduğu 1987’den bu yana 900 bin kişiden fazla müşterisine tatil imkanı sunan Jolly Tur, bu 20 yıllık süreçte Türkiye ekonomisine yaklaşık 800 milyon YTL iş hacmi sağlamıştır.

 

Jolly Tur’un Türkiye şartlarında her zevke ve ihtiyaca cevap verme konusundaki hassasiyeti, bizlere oldukça zengin ve geniş bir ürün yelpazesini sunma avantajını beraberinde getirmiştir. Özellikle anlaşmalı bankaların taksitli kartlarına çeşitli vadelerle ödeme imkanı sağlayarak tüm misafirlerinin ekonomik tatil yapmasına imkan sağlayan fiyat politikası sayesinde misafirleriyle acente arasında güvene dayalı bir bağ kurulmaktadır.

 

Bu bağlamda Jolly Tur, yurt içindeki misyonunu ekonomik, güvene dayalı, iyi hizmet ve doğru yönlendirmelerle daha fazla tatil yapma olanağı sağlayan kısacası, kaliteden vazgeçmeyenlerin seçimi olma yolunda her türlü fedakarlıktan çekinmeden emin adımlarla Club Jolly Tur güvencesini Türkiye’ye de yaşatmaktır.

 

Jolly Tur, ekip çalışması ve amatör ruhla misafirlerinin tüm istek ve beklentilerine cevap veren müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışını kendine hedef çizmiştir.

 

Basın Bilgi:

Seçil Sertöz

Dialogue Media Group

Tel       : 0212 352 1655

Faks     : 0212 352 1656

GSM   : 0536 664 3688  

secil@dialoguemediagroup.com



Haber: Özkan Altıntaş- Fotoğraflar: Bora Özgen



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.