İSTANBUL’DA YEMEKLİ DÜĞÜN FİYATLARI

İSTANBUL’DA YEMEKLİ DÜĞÜN FİYATLARI

Düğün sezonu açıldı açılalı, davetiyeler de elbette masalarda yığıldı. İstanbul’un haliyle nüfusu bir hayli kalabalık ve her düğün salonu da tıklım tıklım

Düğün sezonu açıldı açılalı, davetiyeler de elbette masalarda yığıldı. İstanbul’un haliyle nüfusu bir hayli kalabalık ve her düğün salonu da tıklım tıklım. Havuz başı düğünlerinden, kır düğünlerine kadar değişik konseptlerde tasarlanan düğün salonları dünyaevine girecek kişileri beklese de, çiftler sıradan düğünlerden hoşlanmıyor pek artık. Masalsı bir düğünle evlenmek isteyen gençler, düğün mekanının iç tasarımının da böyle olmasını talep ediyor, haliyle düğün salonları her geçen gün kendilerini güncellemek zorunda. Eskiye nazaran, yemekli düğün mekanları daha çok tercih edilir oldu.

 

Kokteyl havasında ve parti eşliğinde dünya evine girecek aşıklar olduğu gibi; canlı müzik ve yemek konsepti de gençlerin ilgisini bir hayli çekiyor. Canlı müzik ile karaoke yapan gençler ve arkadaşları, o günü doyasıya eğlenerek geçirirken, yenilen lezzetli yemekler ve hoş sohbet ile düğün günü hep hatırlanıyor.

 

Yemekli Düğün Mekanları Fiyatları Nelere Göre Değişiyor?

 

Yemekli düğün menüleri ise, İstanbul’da yemekli düğün fiyatları aralığınıza göre değişiyor. Balık ve rakı gibi menülerde ortalama bir fiyat alabilirken, mezesinden etine kadar yemekli düğün menülerinin fiyatları bütçeleri iyi olanlar için ideal bir seçenek olabilir. Yemekli düğün mekanları ise İstanbul’da daha çok Anadolu yakası düğün mekanları bölgesinde konumlanmış ve 100 kişilik yemekli düğün fiyatları gibi kişiye ve menüye göre listelenmiş fiyat çeşitlerini görmek mümkün.

 

Eğer düğününüzde çok fazla kalabalık istemiyorsanız ve kendi aranızda bir kutlama düşünüyor iseniz; yemekli düğün salonu fiyatları size çok uygun fiyatlara mal olabilir.

 

İster kır bahçesinde, isterseniz deniz kenarında evlenin, yemekli veya yemeksiz yapacağınız tüm düğünler için organizasyon şirketleri sizin bütçenize uyabilecek mutlaka bir çözüm üretir. Yemekli düğün mekanları İstanbul kenti için çok zor bulunabilir ya da alternatifi olmayan bir hizmet değil zira kafamızı çevirdiğimiz her yerde bir düğün salonu var. Bu sebeple geniş çaplı bir araştırma yaparak düğününüzü İstanbul’da uygun fiyatlı düğün mekanlarında yapabilirsiniz.

 

Yemekli Düğün Salonu Seçerken Neye Dikkat Etmeliyiz?

 

Yemekli düğün konseptleri, her yaz ve her kış birçok çift tarafından tercih ediliyor. Misafirleri şehir dışından gelecekler için ise son derece ideal bir çözüm olsa gerek. Ancak yemekli düğün mekanları arasından bir seçim yaparken doğru tercihler yapmak gerek. Peki, yemekli düğün yapmak isteyenler, hangi kıstaslara dikkat etmeli?

 

  • Yemekli düğünler için menü seçimi çok önemli. Yemekli düğün menüsü konusunda mutlaka bir araştırma yapın.
  • Tatlı ve meyve olmazsa olmazlarımızdan, ancak bu meyvelerin ne denli taze olup olmadığına göz atmakta fayda var.
  • Hijyen ise asla atlanılmaması gereken bir kriter. Yemekli düğün salonu sahipleri ile görüşmeye gittiğiniz ilk andan itibaren, çevreye masalara göz gezdirmekte fayda var.
  • Uygun fiyatlı yemekli düğün yapmak için, çok ucuza kaçmamakta fayda var. Davetlilerinize güzel bir menü hazırlayın.
  • Yemek menüleri zaten düğün salonu tarafından belirlenmiştir, ancak isteğinize göre bunları da değiştirebilirsiniz. Örneğin, sıcak tabağı ve çorba ile yemeği başlatabilir, meyve veya tatlı ile yemekli düğününüzün menüsünü sınırlandırabilirsiniz.
  • Yemekli düğün denilince mezeler gelir elbette aklımıza. Mezeleri ihmal etmeyin, özellikle alkol varsa ! :)

 

İstanbul’da evlenecekler için yemekli düğün salonları bu sene de kaliteli hizmet verebilmek ve mutluluğa ortak olmak için aşıkları bekliyor. Dünya evine girerken, “mutlu bir evete” şahit olmaları için gelen davetlilere, özel bir akşam geçirmek biraz da çiftlerin evinde.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.