İstanbul Marriott Hotel Asia 27

İstanbul Marriott Hotel Asia 27

İstanbul Marriott Hotel Asia'yı hazarlayanlar ve yöneticileri oteli 27 Temmuz’da turizmcilere tanıtıyor. Otelin açılışı ise 15 Ağustos olarak planlandı

Özkan Atıntaş-Türkiye Turizm

İstanbul Anadolu yakasının en önemli turizm yatırımlarından olan İstanbul Marriott Hotel Asia 27 Temmuz günü seyahat acentelerine, turizm sektörünün kemsilcilerine ve basın mensuplarına tanıtılıyor. Açılışı 15 Ağustos olarak planlanan İstanbul Marriott Hotel Asia ile İstanbul Anadolu yakasında yeni 18 otel hizmete giriyor. Yatak sayısı ile Anadolu yakası İstanbul’un yüzde 8’ine sahip hale geliyor.

İstanbul’un yıldızı parlayan ve tüm iş merkezlerinin toplandığı Kozyatağı gibi önemli bir bölgesinde Büyükhanlı Grubu tarafından yapılan oteli dünyanın 87 ülkesinde 2800’ü aşkın tesisi bulunan Marriott tarafından işletiliyor.



Büyükhanlı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Büyükhanlı


AVRUPA YAKASINA İKİNCİ MARRIOTT
Turizm sektöründe büyümeyi hedefleyen Büyükhanlı Kardeşler İnşaat A.Ş. Ankara’dan sonra ikinci tesisini 40 milyon dolarlık yatırımla Marriott markası ile Kozyatağı’nda açıyor. Büyükhanlı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Büyükhanlı, daha geniş yelpazeye hizmet verebilmek için çok modern ve klasik olmayan kişilerin kendilerini rahat mekanlar yarattıklarını belirterek şunları söyledi:

"Kardeşlerim Ömer Büyükhanlı, Hasan Eratıcı, mimar Tuncay Çavdar, cephe mimarı Haydar Dışbudak, iç mimar Sinan Kafadar ile birlikte çalıştık. Yapıda 400’ten fazla tedarikçi firma ile çalıştık. Hedefimiz eğer uygun bir arsa bulursak Avrupa yakasında ikinci bir Marriott açmaktır. Çeşitli illerde şehir otelciliğine ise sıcak bakıyoruz.”

 


Elmar Derkitsch,Eyüp Kemal Sevinç, Aslı Borakan, Serkan Menevşe, Çiğdem Üçler, Emrah Üçsel, Mehmet Yavuz, Hayriye Mete, Kenan Topuz, Cihan Alıcı, Cahit Yalçın


YÖNETİM

İstanbul Marriott Hotel Asia’da Genel Müdür Elmar Derkitsch, Mutfak Şefi Eyüp Kemal Sevinç, Satış ve Pazarlama Müdürü Aslı Borakan, Teknik Servis Müdürü Serkan Menevşe, İnsan Kaynakları Müdürü Çiğdem Üçler, Finans Müdürü Emrah Üçsel, Ön Büro Müdürü Mehmet Yavuz, Kat Hizmetleri Müdürü Hayriye Mete, Sağlık Kulübü Müdürü Kenan Topuz, Yiyecek İçecek Müdürü Cihan Alıcı, Güvenlik Müdürü Cahit Yalçın görev yapıyorlar.

 

ODALAR

İstanbul Marriott Hotel Asia’da 1 kral dairesi, 18 özel suit, 51 özel oda, 168 delüks oda olmak üzere toplam 238 oda ve suit bulunuyor.  Otelde sabah 06-08.00 arası ücretsiz kahve, çay ikramı gazete servisi veriliyor. 500 araç kapasiteli ücretli otoparkı, vale servisi, kapalı ve açık havuzlar, Türk hamamı, saura  bulunuyor. Türk mutfağı, uluslararası ve Akdeniz mutfağı  yer alıyor.

 


TOPLANTI SALONLARI

756 metrekarelik 750 kişilik üçe bölünebilir Safir balo salonu, 504 metrekare 550 kişilik Yakutbalo salonu, 192 metrekarelik 180 kişilik üçe bölünebilir Lapis balo salonu ile 30-kişiden 60 kişiye kadar hizmet verebilen Topaz, Lal, Akik, Oniks, Amber, Ametist adlı salonları ile toplantılar ile kongrelere hizmeti verebilecektir. 287er kişilik 2 toplantı odası bulunan otelde 400, 600, 80 kişiye hizmet verebilen üç adet açıkhava mekanı yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.