İsmail Selçuk Curoğlu, Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi

İsmail Selçuk Curoğlu, Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi

CHP’den Beşiktaş Belediyesi Encümen ve Meclis Üyesi olan İsmail Selçuk Curoğlu kimdir? Ne iş yapar? Biyografisi

İSMAİL SELÇUK CUROĞLU KİMDİR?

24 Kasım 1976 yılında İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini Yalova’da, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi, İşletme Bölümünden mezun oldu.

1994 yılında görev almaya başladığı Tema İnşaat A.Ş’de 2001 yılında Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiş olan Selçuk Curoğlu, Tema İnşaat A.Ş’ye ek olarak Aras Mimarlık Ltd. Şti ’de de Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmeye devam etmektedir.

Memleketi Sakarya Akyazı’da CHP Akyazı İlçe Örgüt Yöneticiliği ve Sakarya İl Delegeliği, Sakarya Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasında Meclis Üyeliği görevlerini üstlenmiştir.

Futbol sevgisi ve aileden gelen Beşiktaş aşkını Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde Genel Kurul Üyesi olarak yaşatmaya çalışan Selçuk Curoğlu Beşiktaş Jimnastik Kulübünde 25’nci yılını tamamlamak ve divan üyeliğine terfi etmek üzere. Bununla beraber TURFAD Yönetim Kurulunda da yer almaktadır.

Hali hazırda CHP Beşiktaş Belediye Encümen Adayı olan Curoğlu, çocuk yaşlarından itibaren BJK yönetimlerinde görev alan, kulübe mâl olmuş bir isim olan babası Fahrettin Curoğlu ile semtine hizmet etme fırsatı bulmuş olmaktan onur duyuyor.

Baran Arslan Curoğlu ile mutlu bir evliliği olan Selçuk Curoğlu bu evliliğinden bir çocuk sahibidir. Eşi Baran Curoğlu aynı zamanda TURMOB Eğitmeni ve mali müşavirdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.