İshal bebek ilgisizlik kurbanı

İshal bebek ilgisizlik kurbanı

Güngören'de ishal sonucu halsizlik belirtileri gösteren 2 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çocuklarının öldüğü haberi ile yıkılan aile hastane yetkililerinin çocuklarıyla ilgilenmediğini öne sürerek, hastane hakkında şikayetçi ol

Güngören'de ishal sonucu halsizlik belirtileri gösteren 2 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çocuklarının öldüğü haberi ile yıkılan aile hastane yetkililerinin çocuklarıyla ilgilenmediğini öne sürerek, hastane hakkında şikayetçi oldu. Hastane yetkilileri de çocuğun nefes borusuna kaçan sıvı sonucu hayatını kaybetmiş olabileceğini savunarak, olayda kendilerinin bir ihmali olmadığını iddia etti.

Alınan bilgiye göre; Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi'nde oturan Özbaysar ailesi, ishal ve halsizlik belirtileri gösteren 2 yaşındaki çocukları Hamza Özbaysar'ı dün öğle saatlerinde muayene için Güngören'deki özel bir hastaneye götürdü. Muayene edilen küçük çocuk önemli bir rahatsızlığı olmadığı gerekçesiyle evine gönderildi. Hamza'nın halsizliği akşam saatlerinde de devam etti. Anne Sevim ve Baba Yunus Özbaysar, Hamza'yı yeniden aynı hastaneye götürdü. Ailenin iddiasına göre Hamza müşahade odasına alındı. Küçük Hamza'nın fenalaştığını gören annesi doktor ve hemşireye haber verdi. Odaya gelen doktor Hamza'yı hemen yoğun bakıma aldı. Ancak Hamza gece yarısı hayatını kaybetti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.