İşadamı Uğur Coşkun'u öldüren katiller yakalandı

İşadamı Uğur Coşkun'u öldüren katiller yakalandı

İstanbul'da, parasını almak için işadamını öldürerek gömdükleri öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da, parasını almak için genç bir iş adamını öldürerek gömdükleri, otomobilini de yaktıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.
      Avcılar'da 4 gün önce 34 TD 3233 plakalı otomobilde çıkan yangının itfaiye tarafından söndürülmesinin ardından polis ekiplerince başlatılan çalışmada, aracın, elektrik malzemeleri üretilen bir fabrikanın sahibi olduğu belirtilen Uğur Coşkun'a (23) ait olduğu tespit edildi.
      Uğur Coşkun'un olay sonrası ortada görünmemesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince çalışma genişletildi. Bu sırada polis merkezine başvuran iş adamının babası Salih Coşkun'un da oğlunun 160 bin YTL ile ortadan kaybolduğunu bildirerek, bulunmasını istediği anlaşıldı.
      Öldürülmüş olma ihtimaline karşı yakın çevresi araştırılan genç iş adamının, son olarak arkadaşı İbrahim C. ile çocukluk arkadaşı Özgür C'nin yanına gitmek için iş yerinden çıktığı tespit edildi.
      Bunun üzerine Uğur Coşkun'un arkadaşları olan şüpheliler Özgür C, İbrahim C. ve Dursun D. gözaltına alındı.
     
     KENDİ SİLAHIYLA VURUP, CESEDİNİ GÖMMÜŞLER
      Şüphelilerden hurdacılıkla uğraşan Özgür C. ile diğer 2 kişinin, paraya ihtiyaçları olduğu için maddi durumu iyi olan çocukluk arkadaşları Uğur Coşkun'u parasını almak amacıyla öldürmeye karar verdikleri belirtildi.
      Özgür C'nin, bu amaçla yapılan plan çerçevesinde gümrükten gelecek bir malı 160 bin YTL'ye alıp 250 bin YTL'ye satacaklarını söyleyerek, para ve her ihtimale karşı bir de silah getirmesini istedikleri Uğur Coşkun'u, plana göre hareket eden arkadaşı İbrahim C. ile geldiği buluşma yerinde, kendi getirdiği tabancayla öldürdüğü öne sürüldü.
      Şüpheliler tarafından üzerindeki parası alınan Uğur Coşkun'un, kendi otomobiliyle götürüldüğü Çatalca'daki Atalar Köyünde gömüldüğü, otomobilin de benzin dökülerek yakıldığı kaydedildi.
      Şüphelilerin, yakmadan önce, Uğur Coşkun'un otomobiliyle benzin almak için durdukları benzin istasyonunda güvenlik kamerasına yakalandıkları belirtildi.
      Bu kişilerin verdiği bilgiler doğrultusunda cesedine ulaşılan Uğur Coşkun'dan alınan 158 bin YTL'nin de gözaltına alınan İbrahim C'nin evinin merdiven boşluğundaki bir poşette bulunduğu bildirildi.
      Şubedeki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.