İranlı Turistin Amansız Takibi

İranlı Turistin Amansız Takibi

Şişli'de, kapkaça uğrayan İranlı bir turist, kendisine kapkaç yapan zanlıyı amansız takip sonucu bir apartmanda kıstırarak polise yakalattı.

Olay, Cumhuriyet Caddesi Demet Sokağında meydana geldi. Kardeşiyle birlikte İstanbul'da gezmeye çıkan İranlı Cavid Mirmazhari Anvar, cep telefonu ile konuştuğu sırada bir kapkaççının saldırısına uğradı. Anvar'ın cep telefonunu alıp kaçan zanlı Z.Ç., olay yerinden hızla uzaklaştı. Bunun üzerine İranlı turist, kardeşi ile birlikte zanlıyı takibe aldı. Durumu polise de bildiren kardeşler, polisle birlikte amansız takip sonucu zanlıyı Demet Sokağında bir apartmanda köşeye sıkıştırdı. Kapkaç zanlısı buradagözaltına alındı. Kapkaççı Z.Ç. ise polis merkezinde tamamlanan sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi.

İranlı turist de ifadesi alınmak üzere Feriköy Polis Merkezi'ne götürüldü. İranlı turist, kendi ülkesinde kapkaç olaylarının yaşanmadığını söyledi. Tebriz'den gelen Cavid Mirmazhari Anvar, telefonla konuşurken arkadan gelen birinin telefonu alıp kaçtığını belirterek şöyle konuştu: "Polisle birlikte takip ettik ve bir evde yakaladık. Türk polisine çok teşekkür ederim, bana çok yardımcı oldular. Cep telefonumu almıştı. Telefon ve hırsızı bulduk. Cezasını çeksin. Bizim ülkede böyle olaylar olmuyor.

Hırsızlık oluyor ama çok az."



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.