İnternette Tanıştığı Bayanları dolandırdı

İnternette Tanıştığı Bayanları dolandırdı

İnternet üzerinden chat yolu ile tanıştığı kadınlar ile ilişki yaşayıp daha sonra dolandıran bir kişi yakalandı. Şahsın İstanbul ve Ankara'dan birçok kadını dolandırdığı belirtildi.

İnternet üzerinden chat yolu ile tanıştığı kadınlar ile ilişki yaşayıp daha sonra dolandıran bir kişi yakalandı. Şahsın İstanbul ve Ankara'dan birçok kadını dolandırdığı belirtildi. Polis olay ile ilgili çalışmasını sürdürürken, yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre; Antalya'da yaşayan Abdullah A. özellikle İstanbul ve Ankara'daki bayanlar ile internet üzerinden chat yolu ile tanışıyor. Daha sonra bu kadınları Antalya'ya davet ediyor. İnternette tanıştığı kadınları Antalya'ya gelmeye ikna eden şahıs, aradan birkaç saat geçtikten sonra, Antalya'ya gelme hazırlığı yapan kadınları telefon ile arıyor ve çantasını çaldırdığını bundan dolayı da karakolda olduğunu söyleyerek 'Şu anda bana acil olarak 1-2 milyar lazım. Sen bana parayı gönderebilir misin? Ben sana buraya gelince vereyim' diyor. Bunun üzerine yola çıkma hazırlığı yapan kadın önce bir bankaya uğrayarak Abdullah A.'nın hesabına parayı yatırıyor ve daha sonra yola çıkıyor. Hesabına yatırılan parayı çeken şahıs, daha sonra kadını karşılıyor ve ayarladığı 5 yıldızlı otele götürüyor. Burada kadın ile birlikte kalan şahıs, gece kadın ile birlikte olup uyuttuktan sonra otelden ayrılarak izini kaybettiriyor. İstanbul veya Ankara'dan gelen kadınlar sabah kalktıkları zaman yalnız başına olduklarını görünce dolandırıldıklarını anlıyor.

(Cihan Haber Ajansı)


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.