İnönü Ailesi Sarıgül'ün teklifini kabul etmedi

İnönü Ailesi Sarıgül'ün teklifini kabul etmedi

Şişli Belediye Başkanlığı için Mustafa Sarıgül’ün lanse ettiği iddia edilen ve Şişli Belediyesi Meclis Üyesi olan Hayri İnönü ve ailesi Belediye Başkanlığını teklifini reddetti.

“BEN BU SIKINTILARIN ALTINDAN KALKAMAM”

Hayri İnönü’nün; Şişli Belediye Meclis Üyesiyken dahi Şişli’deki siyasilerin ve belediyedeki birçok çalışanın tanımadığı bir isim olmasından dolayı seçimlerde sıkıntı yaşanacağı konuşuluyordu. Şişli’deki meclis üyeliği dönemlerinde de halktan kopuk ve siyasete uzak bir isim olan Hayri İnönü soy isminden başka bir özelliği de bulunmamasından dolayı Hayri İnönü isminin doğru bir seçim olmadığı Şişli’de sıkça da dile getirilmeye başlanmıştı. Bunu da fark eden İnönü ailesi tarafından isimlerine leke getirebileceği düşüncesiyle teklife soğuk baktığı ifade ediliyordu.

BELEDİYEYİ SİLAHLI İNSANLAR BASMIŞTI

Buna bir de Şişli Belediyesi’nde silahlı insanların belediyeyi basmaları ve halkın aleyhteki protestoları gibi sıkıntılar eklenince İnönü ailesinin tereddütleri artmıştı.

BU BORÇLA SIKINTIYA GELEMEM

İnönü’nün teklifi reddetmesinden en önemli nedenlerinin de; Şişli Belediyesi personelinin yönetimsel işleyişinin olmayışı ve belediyenin maddi sıkıntıları olduğu iddia ediliyor.

İNÖNÜ AİLESİ SON NOKTAYI KOYDU

Tüm bu olay ve gelişmelerle İnönü ailesinin de devre girmesiyle Hayri İnönü’nün ‘Ben bu sıkıntılara gelemem ve bu kadar borcun altında da kalkamam’ diyerek teklifi reddettiği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.