İngilizlerin Tuncay savaşı

İngilizlerin Tuncay savaşı

Dünyanın önde gelen spor portallarından "skysports.com" adlı internet sitesi, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tuncay Şanlı için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough ve Birmingham City'nin yarıştığını ifade etti.

Birçok kulübün transfer listesinde olan Turkcell Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tuncay Şanlı için iki İngiliz kulübü daha devreye girdi. Skysports.com adlı ünlü haber sitesi, 'Middlesbrough ve Birmingham'ın Tuncay Savaşı' başlığıyla verdiği haberde, milli futbolcu için iki İngiliz kulübünün yarıştığını yazdı. Avrupa'nın bir çok kulübünün Fenerbahçe'nin yıldızının peşinde olduğunu ifade eden site, Olimpiyakos, Hertha Berlin ve Villarreal'in tekliflerine rağmen Tuncay'ın önceliğinin İngiltere olduğunu da iddia etti.

Haber sitesi, Fenerbahçe'nin de Tuncay'ı takımda tutmak için son bir girişimde bulunduğunu okurlarına aktarırken, Türk kaynakların Tuncay'ın Fenerbahçe'den ayrılacağını söyledikleri de haberin içerisinde yer buldu.

Sitede ayrıca, Tuncay'ın yakın arkadaşı olan Emre'nin de milli futbolcuyu Premier Lig'de futbol oynamak için ikna etmeye çalıştığı ifade edilirken, Tuncay'ın başarılı performansına rağmen büyük Avrupa takımlarının ise Fenerbahçeli futbolcuya ilgi göstermedikleri de savunuldu.

Haberde, Tuncay'ın Manchester United'a 3 gol birden atarak hat-trick yaptığı ve milli forma altında 38 maçta 12 gol attığı da hatırlatılırken, Middlesbrough'un geçtiğimiz günlerde Newcastle United'la anlaşan Avustralyalı yıldızı Mark Viduka'nın yerine Tuncay'ı düşündüğü vurgulandı. Ayrıca, Premier Lig'e yeniden yükselen Birmingham City'nin de yeni sezonda büyük bir isim transfer etmek için Tuncay konusunda ısrarcı olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.