İmamoğlu’nun Muammer Keskin’in ismini dahi bilmediği ortaya çıktı!

İmamoğlu’nun Muammer Keskin’in ismini dahi bilmediği ortaya çıktı!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in 500 bin lira harcadığı Komşu Kart tanıtım toplantısına katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı konuşmada, Muammer Keskin’in ismini dahi bilmediği ortaya çıktı.

Şişli Komşu Kart'ın tanıtım toplantısı, 8 Temmuz günü Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in ev sahipliğinde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, belediye başkanları, milletvekilleri, Şişli halkının katılımıyla gerçekleştirilmişti.

İMAMOĞLU, MUAMMER KESKİN’E MUHARREM KESKİN DEDİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı konuşmada Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e Muharrem Keski diye hitap etti. İmamoğlu, daha sonra birkaç kez yine Muharrem Keskin diye hitap etmeye devam etti.

En sonunda protokolden bir bayan Ekrem İmamoğlu’nun dil sürçmesinden değil sürekli Muharrem dediğini görünce, Muharrem değil Muammer diye Ekrem İmamoğlu’nu düzeltti. İmamoğlu da hay Allah ben niye Muharrem diyorum dedi.

KESKİN’İN İMAMOĞLU İLE İLETİŞİM EKSİKLİĞİ VAR

CHP’li belediye başkanları olarak, sürekli görüşme yapmalarına rağmen, Ekrem İmamoğlu’nun Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e sürekli olarak Muharrem Keskin diye hitap etmesiyle aralarındaki iletişim eksikliği ortaya çıkmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.