İcraya gittiler hücre evi çıktı

İcraya gittiler hücre evi çıktı

Nevşehir'de kirası ödemediği için icraya gidilen evin, yasadışı sol terör örgütüne ait olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri evde ve evin eşyalarının bir kısmının daha önce teslim edildiği yedieminde yaptıkları aramada çok sayıda doküman ve saatli bomba düzeneği ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Ragıp Üner Mahallesi'ndeki evini bir süre önce B.Y. isimli şahsa kiraya verdiğini belirten ev sahibi H.Ç., kirasını alamadığı gerekçesiyle icra takibi başlattı. İcra için belirtilen adrese giden icra memurları ve görevli polis ekipleri, evde yasadışı sol terör örgütlerine ait doküman, kitap, CD, disketler, teyp kasetleri ve el telsizi ele geçirdi.

Olayın Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirilmesi ve Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan izin ile B.Y. isimli kiracının yediemin olarak eşyalarının teslim edildiği M.G. isimli şahsa ait evde yeni bir arama yapıldı. Yapılan bu aramada da, 2 adet plastik kutu içerisinde hazırlanmış saatli bomba düzeneği, 1 adet 3310, 1 adet 3210 Nokia marka cep telefonu, 1 adet A 70, 1 adet C 45 Siemens marka cep telefonu, 1 adet T 100 Sony Ericsson marka cep telefonu, bu telefonlara ait 4 adet batarya, bilgisayar hard diski ve remi, faks cihazı, bilgisayar yazıcısı, bilgisayar kasası, daktilo, bol miktarda doküman ile birlikte B.Y. isimli şahsın nüfus cüzdan fotokopisi ele geçirildi.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.