IBS Finans Eğitimi İle Finans Dünyasına Hakimiyet Kurun

IBS Finans Eğitimi İle Finans Dünyasına Hakimiyet Kurun

İş hayatında başarılı olmak isteyenler, Istanbul Business School (IBS) tarafından düzenlenen eğitim sertifika programları ile kendilerine yeni bir pencere açıyor.

Finans Eğitimi 8

İş hayatında başarılı olmak isteyenler, Istanbul Business School (IBS) tarafından düzenlenen eğitim sertifika programları ile kendilerine yeni bir pencere açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek halka hitap eden danışmanlık şirketi olan Management Centre Türkiye’nin iştiraki olan IBS, iş dünyasının en önemli profesyonelleri ile birlikte düzenlediği eğitim programları ile teoriyi deneyimle birleştirerek, kendisini geliştirmek isteyenlere unutulmaz bir deneyim fırsatı yaşatıyor. Tamamen yeni nesil öğrenim prensipleri kullanılarak yapılan sertifika programlarında, E-Ticaret, Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya, İnsan Kaynakları Eğitimi, Yönetici Asistanlığı Eğitimi, Satış Liderliği, Yaratıcı Düşünme ve İnovasyon, Finans Eğitimi gibi birçok eğitim veriliyor.

Dünyanın en önemli yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından onaylanmış olan IBS Türkiye sertifika programları dahilinde bulunan finans sertifika programı IBS Maslak’ta başlıyor. IBS tarafından yapılan eğitim sertifika programlarında finans alanında kendisini geliştirmek isteyenler finans eğitimi programına katılabilir. Vaka çalışmaları, makale analizleri, video gösterimleri, grup çalışmaları yapılan finans sertifika programları süresince birincil amaç, bilgiyi beceriye dönüştürmek olarak karşınıza çıkıyor. Dünya genelinde uygulanan finansal programları Türkiye standartlarına göre yerel olarak entegre eden finans eğitimi, sadece finans dalında ilerlemek isteyenlere değil, aynı zamanda finansçı olmayanlar için finans eğitimi vererek geniş kitlelere hitap ediyor. Alanında uzman profesyonellerin konuşmacı olarak katılacağı finans eğitimi boyunca, analiz, planlama, finansal performans, karar verme gibi yöntemlerin üzerinde durarak finansal aletlerin şirketlerde ne şekilde uygulandığını yakından görebilirsiniz.

28 Mayıs’ta başlayacak ve dört hafta boyunca Maslak IBS’de gerçekleşecek olan finans eğitimi direktörleri arasında,  Danone’den Cenk Altun ile Alpan Yarar bulunuyor. Philip Capital’den Özlem Bayraktar, Anadolu Efes’ten Onur Çevikel, Defacto’dan Önder Şenol, Assan Aliminyum’an Nuri Tezelin konuşmacı olarak katılacağı eğitim programının 2. ve 3. haftalarında ise birer saatlik casestudy ve deneyim aktarımları bulunuyor. Alanında uzman isimlerin değineceği finans eğitimi boyunca değineceği konu başlıkları ise şöyle sıralanıyor; Şirketlerde Finansın Rolü ve Finansal Tabloların Yorumlanması, Yatırım Kararları İçin Finansal Değerlendirme Teknikleri, Organizasyonda Bütçeleme Süreci, Tahmin Teknikleri İle Etkin Karar Verme, Maliyet Sistemleri ve Karar Verme Süreçleri, Maliyet Azaltma ve Yönetme Süreçleri.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.