İbrahim Özkan: ‘Alacaklı müteahhitleri, gönderin Ak Parti Grubuna’

İbrahim Özkan: ‘Alacaklı müteahhitleri, gönderin Ak Parti Grubuna’

İBB İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, İBB’nin talep ettiği borçlanma yetkisini düşürmesi ve müteahhitlere ödenme şartı koyması üzerine, ‘müteahhitleri gönderin Ak Parti Grubu’na’ dedi.

BORÇLANMA YETKİSİ 1/3 ORANINDA DÜŞÜRÜLDÜ

Ak Parti Grubu, İBB’nin İSKİ için meclisten talep ettiği borçlanma yetkisini, İBB’nin talep ettiği rakamı 1/3 oranında düşürerek kabul edildi.

Ak Parti Grubu, İSKİ için borçlanma yetkisine bir de müteahhitlere ödeme yapma şartı getirdi.

Ak Parti Grubunun bu tutumu üzerine konuşma yapan, İBB İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan’ın öneride bulunduğu açıklaması.  

“MÜTEAHHİTLERİN ALACAKLARI GEÇMİŞ DÖNEME AİT”

İBB İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, İBB Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmasında, İSKİ’nin müteahhitlere olan borcun bir önceki dönem borcu olduğunu ifade ederek bir öneri de bulundu.

“ALACAKLILAR AK PARTİ GRUBUNA GÖNDERİLSİN”

Bu saatten sonra söyleyecek çok fazla bir şey yok. Mevcut durumda, Genel Sekreter Yardımcımız Tuncay Özbilgin Bey çok değerli bir iktisatçı, bir gün yanına gittiğimde şunu söyledim.

Bakın Sayın Başkan, bu müteahhitlerin çoğu geçmiş dönem borçlarını tahsil etmeye geliyorlar. Niye sıkıntı yaşıyorsunuz ki, gönderin Ak Parti Grubuna, oradan istesinler paralarını.

“25 YILDIR YAPILMAYAN ÇALIŞMALAR İÇİN BORÇLANMA TALEP EDİLDİ”

İSKİ’nin gelirlerinde oluşan düşüş ve salgını fırsata çevirerek başlattığı 25 yıldır yapılmayan altyapı çalışmaları için istediğimiz borçlanma miktarı, AKP grubunun bizim eski müteahhitlerin borçlarını ödemeniz şartıyla 1/3 oranında düşürülerek kabul edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.