İBB’nin, İstanbul Kültür Sanat Platformu Danışma Kurulu belirlendi

İBB’nin, İstanbul Kültür Sanat Platformu Danışma Kurulu belirlendi

İBB’nin İstanbul’u dünya çapında bir kültür sanat kenti haline getirmek amacıyla oluşturduğu İstanbul Kültür Sanat Platformu’nun “Danışma Kurulu” belirlendi.

Danışma kurulunda; yazar, oyuncu, sanat eleştirmeni, akademisyen ve sektörün önde gelen isimlerinden oluşuyor.

24 AĞUSTOS’TA, EKREM İMAMOĞLU İLE BİR ARAYA GELİYORLAR

İBB Kültür Daire Başkanlığı'nın 5 Şubat 2020 tarihinde düzenlediği İKSP Oluşum Çalıştayı'nda alınan karar gereğince oluşturulan kurulun üyeleri, 24 Ağustos 2020 tarihinde İBB Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelecek.

DANIŞMA KURULUNDAN 11 ÜYE BULUNUYOR

İKSP Danışma Kurulu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Şengül Altan Arslan, İBB Kültür Daire Başkanı Hülya Muratlı, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk, Araştırmacı Rumeysa Kiger, İKSV Kültür Politikaları Çalışma Direktörü Özlem Ece, yazar- sunucu Yekta Kopan, akademisyen ve TV programcısı Levent Erden, oyuncu Mert Fırat, sanat eleştirmeni ve akademisyen Hasan Bülent Kahraman, müzisyen Harun Tekin ve tarihçi-yazar Saffet Emre Tonguç'tan oluşuyor.

Platform, İBB ile eşgüdüm içerisinde, İstanbul'un dünyanın önemli kültür sanat merkezlerinden birisi olması hedefine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.