İBB’den Metin Külünk’e sosyal medya üzerinden ilginç tavsiye!

İBB’den Metin Külünk’e sosyal medya üzerinden ilginç tavsiye!

Metin Külünk’ün sosyal medya hesabından Marmaray eleştirisine, İBB sosyal medya üzerinden bilgilendirme yaparak ilginç bir tavsiyede bulundu.  

METİN KÜLÜNK, BU NASIL BİR AYMAZLIK DEDİ

İstanbul Boğazı'nda sisin vapur seferlerini iptal ettirmesi nedeniyle Marmaray'da yoğunluk yaşandı. AK Parti eski Milletvekili Metin Külünk sosyal medya hesabından Marmaray'dan görüntü paylaşıp "Bu nasıl bir ciddiyetsizlik ve de nasıl bir aymazlıktır!" ifadelerini kullandı.

İBB, MARMARAY TCDD’YE TARAFINDAN İŞLETİLİYOR DEDİ

İBB Beyaz Masa hesabı Külünk'e yanıt olarak "Marmaray işletmesi Ulaştırma Bakanlığı TCDD tarafından yapılmakta" mesajını paylaştı.

İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis deniz trafiğini etkiledi. Bazı vapur seferlerinin iptal edilmesi nedeniyle Marmaray'a yönelen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. Duraklar çok sayıda kişiyle doldu, trenlere binenlerin sosyal mesafeye uymadığı görüldü.

MARMARAY'DAN AÇIKLAMA

Marmaray'dan yoğunlukla ilgili yapılan açıklamada, "Dün geceden beri İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle deniz ve kara ulaşımında aksamalar oluşmaktadır.

Özellikle 16.00 ile 16.45 saatleri arasında sis nedeniyle deniz ulaşımı durduğundan Marmaray'da anlık yolcu yoğunluğu meydana gelmiştir.

Bu nedenle saat 16.00 ile 19.30 saatleri arasında yoğunluğun fazla olduğu Yenikapı ile Söğütlüçeşme arasında 2 ek dizi, Pendik-Yenikapı arasında ise 2 ek dizi sürekli işletilmiştir. Ayrıca vatandaşlarımız sosyal mesafeye uymaları için uyarılmıştır." denildi.

METİN KÜLÜNK: BU NASIL BİR CİDDİYETSİZLİK!

AK Parti eski Milletvekili Metin Külünk, Marmaray'daki yoğunluktan görüntüler paylaşıp "Burası İstanbul/Marmaray.

Bu nasıl bir ciddiyetsizlik ve de nasıl bir aymazlıktır! Lütfen yereldeki; kamu ve yerel yöneticiler çok başarılı yönetilen bir süreçte sorumluluklarının daha da farkında olarak ve tehlikenin henüz geçmediğini unutmadan hükümetimizin titizliğine ayak uydurmaları gerekmektedir." mesajını paylaştı.

ibb-metin-kulunk-e-sosyal-medyadan-aciklama-ilginc-tavsiye1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.