İBB komisyonlarına Çetin Keçeli zoraki girebildi, Seyfi Erbaş ise yok!

İBB komisyonlarına Çetin Keçeli zoraki girebildi, Seyfi Erbaş ise yok!

Şişli Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve İBB Meclis Üyesi Çetin Keçeli zoraki bir komisyonda yer alabilirken Seyfi Erbaş ise İBB’de komisyonlarında yer alamadı.

İBB KOMİSYONLARI ŞİŞLİ’DE BELİRLENMİŞTİ

Şişli Belediyesi’nin Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde, geçtiğimiz Pazar günü, CHP’nin İBB meclis üyeleri bir araya gelerek, İBB komisyonlarında görev alacak meclis üyelerinin isimleri belirlenmişti.

Bu görev dağılımında iki isim öne çıktı. Daha önce, Şişli Belediyesi Meclis Başkan Vekili Çetin Keçeli, İBB Temel Haklar Komisyonunda, Seyfi Erbaş ise İBB Kültür Sanat Komisyonunda görev almıştı.

Şişli’de yapılan toplantıda, bu dönem ise her iki Şişli Belediyesi Meclis üyesinin, İBB komisyonlarında hiçbir görev verilmediği ortaya çıktı.

ÇETİN KEÇELİ’YE İLK ÖNCE GÖREV VERİLMEDİ

Şişli Belediyesi Meclis Başkan Vekili olan Çetin Keçeli, İBB’de hiçbir komisyonda görev verilmediğini görünce bu duruma tepki gösterdi.

Çetin Keçeli, Karadeniz siyasi lobisini ayağa kaldırdı. Gece geç saatlere kadar İBB’de Çetin Keçeli krizi yaşandı.  Muammer Keskin gece yarısı geç saatlere kadar Çetin Keçeli’nin görev alabilmesi için kulisler yaptı.

KEÇELİ’NİN TEPKİSİYLE SON DAKİKADA KRİTİK GÖREV VERİLDİ

İBB’de yapılan kulisler neticesinde Çetin Keçeli’ye 2'nci Bölge Koordinatör Komisyonu gibi kritik bir görev verildi. Keçeli, bundan sonra İBB’de tüm işe alımlar ve vatandaşların İBB ile sorunlarıyla İlgili olarak koordinasyonu sağlayacak. Keçeli 2’nci bölgedeki tüm talepleri İBB kadrolarına iletecek.

SEYFİ ERBAŞ İSE İBB’DEKİ KOMİSYONUNA GİREMEDİ

Şişli belediyesi ve aynı zamanda İBB Meclis Üyesi olan Seyfi Erbaş ise geçen dönem İBB Kültür ve Sanat Komisyonu’nda görev almıştı.  

Erbaş, İl başkanlığının geçtiğimiz günlerde Şişli’de yapılan toplantısında aynı komisyonda devam etmek istediğini ifade etmiş olmasına rağmen hiçbir komisyona alınmadı.

ERBAŞ, MUAMMER KESKİN İLE SOĞUK SAVAŞ YAŞIYORDU

Eski dost olmalarına rağmen, Seyfi Erbaş ile Muammer Keskin Şişli Belediyesi’nde soğuk savaş yaşamaktaydı. Bu soğuk savaşın neticesi olarak Şişli Belediyesi’nde yapılan ihalelerin olduğu gösteriliyordu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun; Seyfi Erbaş’ın Muammer Keskin ile yaşadığı soğuk savaşın neticesi olarak görev vermediği iddia ediliyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.