Hüseyin Duman: ‘Bizim ortak değerimiz olan Muammer Keskin tartışmaya açılmamalıydı’

Hüseyin Duman: ‘Bizim ortak değerimiz olan Muammer Keskin tartışmaya açılmamalıydı’

CHP Şişli eski gençlik kolları başkanı ve Yeşil Liste’nin yöneticilerinden olan Hüseyin Duman; ‘Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin bizim ortak değerlerimizdendir. Başkanımızın tartışmaya açılmaması gerekirdi’ dedi.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in Kırmızı Listeye karşı Yeşil Liste olarak rakip çıkmasına rağmen seçimlerdeki duruşlarıyla taktir ettiğini ifade etmişti.

Yeşil Liste olarak Hüseyin Duman CHP İlçe İlçe Kongresi’nde bir konuşma yaptı.

YEŞİL LİSTE OLARAK DÜŞÜNCELERİMİZ

Bugün sizlerin huzurunda, şahsi düşüncelerimi paylaşmak üzere değil, Örgütün Listesi yani tüm Yeşil Liste Birleşenlerinin altına imza atmış olduğu açıklamamızı, sizlerle paylaşmak üzere söz hakkı almış bulunmaktayım.

MUAMMER KESKİN ORTAK DEĞERLERİMİZ

Seçim süresince bizatihi maruz kaldığımız birçok haksızlık ve yanlışlıklara değinmemek bizlere inanan, güvenen, yolumuza yoldaşlık eden üyelerimize haksızlık olacaktır.    

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve Şişli Belediye Başkanımız Sayın Muammer Keskin, partimizin ortak değerleridir.

MUAMMER KESKİN TARTIŞMAYA AÇILMAMALIYDI

Partimizin bu ortak değerlerini, mahalle delege seçimlerinde kullanmak, tartışmaya açmak, seçime giren yalnızca bir listenin veyahut ekibin tekelinde olduğunu savunmak, keza aynı şekilde genel merkezin desteklediği ekibiz iddiasında bulunmak son derece ama son derece yanlıştı.

OYA AKMAN’I MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜRÜ ÜZÜCÜ

İlçe Başkan Adayı Sayın Oya Akman’ın, ilçe başkanlığına atandığı süreçte mahalle temsilcileri ile yapmış olduğu toplantıda kendisine yöneltilen bir soruya yönelik olarak; seçim sürecine belediye meclis üyeleri müdahil olmayacak söyleminden sonra, seçilen delegelerle yapılan toplantılarda, seçimdeki emekleri, destekleri ve başarıları nedeni ile belediye meclis üyelerine teşekkür söylemine evirilmesini ise üzüntü ile karşılamış bulunmaktayız.

BAŞKANIMIZ “İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR”DAN RAHATSIZ OLMADI

Şişli Belediye Başkanımız Sayın Muammer Keskin; 31 Mart süresince hep “İçimizdeki İrlandalılardan” bahsettiniz.

Ama bu İrlandalıların oylarını almaktan, Bu İrlandalıların örgütümüzü dizayn etmesinden hiç bahsetmediniz, aynı zamanda rahatsız da olmadınız.

Rahatsız olmadığınız gibi, sırf seçim kazanmak uğruna, her yolu mubah görerek, mahallelerde yaymış olduğunuz ve hiçbir doğruluk payı bulunmayan iddialar ile partimizin öz gücü olan, bu parti için yıllardır emek veren, ter akıtan evlatlarına türlü iftiralarda bulundunuz ve bu insanların partililiğini sorgulamaya kalktınız.

Ama ne yazık ki bu sorgulama mahalle delege seçimlerinde yapılmadı.

BİZLERİN BİRKAÇ SORUSU OLACAK

- 31 Mart Yerel Seçimlerinde Demokratik Sol Parti Belediye Meclis Üyesi Listesinde 13’ncü sırada olan şahıs, partimize tekrar hangi tarihte üye oldu?

- Üyelik başvurusunu, ilçe başkanlığımıza bireysel olarak mı yaptı?  Yoksa kendisine tanınan bir imtiyazla form doldurmak sureti ile mi yaptı?

- 31 Mart yerel seçimlerinde DSP’den belediye meclis üyesi listesinde 13’ncü sırada olan bu şahıs mahalle seçimleri esnasında hangi ekibi veyahut hangi listeyi destekledi.

MUHALEFETTE FARKLI İKTİDARDA FARKLI

Bu örgütün bir hafızası vardır. Muhalefet ederken farklı, iktidardayken farklı söylem ve eylemler içerisinde bulunmanız partimiz de hiçbir şeyin değişmeyeceği ve ne yazık ki haklı olanın değil, güçlü olanın hüküm sürdüğü bir yapı içerisine sürükler. 

BİLMENİZİ İSTEDİĞİMİZ ŞEYLER VAR

Önceliğimiz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında uyanan bir Türkiye’dir. Bu hedef doğrultusunda gerek Şişli gerek İstanbul gerekse de tüm Türkiye’de üzerimize düşen tüm partililik görevlerimizi eksiksiz bir şekilde yerine getireceğiz.

BAŞARAMAK İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ

Bu dönem başaramamış olsak dahi, örgütün iradesini Şişli’de hâkim kılmak adına elimizden geleni fazlası ile ortaya koyacağız.

Şişli’de yakmış olduğumuz emek ve liyakat ateşini sizlerin de desteği ile daha fazla büyütmeye talibiz.

Bu süreçte hangi ekibi, hangi listeyi desteklerse desteklesin, Hak, Hukuk, Adalet, Emek ve Liyakat gibi değerleri savunan her üyeyi doğal destekçimiz olarak görüyoruz ve onlarla buluşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum