Hisseli Harikalar Bodrum'da

Hisseli Harikalar Bodrum'da

Yıldızlı Turkcell Geceleri”nin üçüncü akşamında Hisseli Harikalar Kumpanyası 27 Temmuz Cuma akşamı sevenleriyle buluştu

Birbirinden ünlü yıldızları 14 Temmuz – 26 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Antik Tiyatro’da hayranlarıyla buluşturacak olan “Yıldızlı Turkcell Geceleri”nin üçüncü akşamında Hisseli Harikalar Kumpanyası 27 Temmuz Cuma akşamı sevenleriyle buluştu.



Haldun Dormen’in yazıp yönettiği ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’nın şarkı sözleri Çiğdem Talu’ya, besteleri Melih Kibar’a ait. Yeni müzikalde birtakım değişiklikler olduğunu vurgulayan Dormen, ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’nı yeniden sergilediklerinden olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Adile Naşit, Asuman Arsan, Belkıs Dilligil gibi eski oyuncuları vefat eden Hisseli harikalar Kumpanyası’nın eski kadrosundan sadece Erol Evgin, Kartala Kaan ve Ayşen Gruda yeni oyunda yer alıyorlar.

Oyuncular “27 yıl aradan sonra izleyicinin karşısına çıkmaktan ötürü gurur duyuyoruz” dedi. Oyunun sonunda sahneye gelerek Hisseli Harikalar Kumpanyası,nı anlatan Dormen, “Bu müzikalin hepimize çok katkısı oldu. “Yönetmenlik hayatım sanki bitmişti. Egemen Bostancı benim ikinci kariyerimi başlattı” dedi. Birçoklarımız bu müzikalden sonra yıldız olduk” diye konuştu. Ve “aramızdan ayrılan sanatçı dostlarımız gökyüzünden bizi izliyorlar diyerek, oyunu izleyen konuklar arasında yıllar evvel Hisseli Harikalar Kumpanyası nda oynayan Nevra Serezli’yi de davet etti. Konuklar arasında ayrıca Turgutreis Fahri Hemşehrisi olan yılların TV sunucusu Halit Kıvanç ve Seyyal Taner’i de sahneye davet ederek seyircilerden bol alkış aldılar.

Ayça Varlıer, Ruhsar Öcal, Nuri Gökaşan, Umut Kurt, Metin Keçeci, Ethel Mulinas Araf, Pelin Öztekin, Jinet Bahar, Barış Berker, Ezgi Mola, Cem Akkaş ve Nevin Özlem’in de rol aldığı oyunda basına açıklama yapan Erol Evgin, “Hisseli Harikalar Kumpanyası”nda 27 yıl aradan sonra tekrar rol almaktan oldukça mutlu olduğunu dile getirdi.


Yıldızlı Turkcell Geceleri’nde Hisseli harikalar Kumpanyası’ndan sonra, 28 Temmuz Cumartesi Kenan Doğulu 3 Ağustos Cuma Hüsnü Şenlendirici&Brooklyn Funk Essentials, 4 Ağustos Cumartesi Sezen Aksu, 11 Ağustos Cumartesi Kıraç&Funda Arar, 24 Ağustos Cuma Şebnem Ferah Unplugged konseri ve 26 Ağustos Pazar Anadolu Ateşi gösterisi Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alacak.


BKM organizasyonuyla gerçekleştirilen “Yıldızlı Turkcell Geceleri” biletleri Temmuz ayından itibaren, Biletix’in Kaleönü, İskele Market, Marina Yacht Club, Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi, Antik Tiyatro gişelerinden ve Biletix’den satın alınabiliyor.


Derya Duysak –Türkiye Turizm



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.