HGS Nedir ve HGS İşlemleri Nasıl Yapılır?

HGS Nedir ve HGS İşlemleri Nasıl Yapılır?

HGS son yıllarda köprü ve gişelerde yaşanan trafik sorununa çözüm olarak ortaya çıkan ve büyük ölçüde trafiği azaltmasının yanı sıra sürücülerin de bu noktalarda beklemeden geçiş yapmasını sağlayan bir uygulama.

HGS son yıllarda köprü ve gişelerde yaşanan trafik sorununa çözüm olarak ortaya çıkan ve büyük ölçüde trafiği azaltmasının yanı sıra sürücülerin de bu noktalarda beklemeden geçiş yapmasını sağlayan bir uygulama. Alacağınız bir HGS kartı ile köprülerde ve gişelerde sıra beklemeden hızlı bir şekilde geçiş yapmanız mümkün.

Peki, HGS kartı nasıl alınır? HGS yükleme ve bakiye sorma işlemleri nereden yapılır? HGS yükleme noktaları nasıl öğrenilir?

HGS Kartı Nasıl Alınır?

Hızlı geçiş sisteminden yararlanmak için bir HGS kartına sahip olmanız gerekiyor. HGS kartı almak için de PTT şubelerine gitmeniz yeterli. PTT şubelerine başvurmanız durumunda sadece dakikalar içinde HGS kartınız size teslim ediliyor. Kart ücreti olarak da sizden 5 TL ücret talep ediliyor.

HGS Yükleme İşlemleri Nereden Yapılır?

HGS kartınızı teslim aldıktan sonra kullanabilmeniz için içinde bakiyenizin olması gerekiyor. HGS Yükleme İşlemlerini isterseniz online olarak internet üzerinden isterseniz de PTT ve banka şubelerinden yapabilirsiniz. İstediğiniz kadar yükleme yapabilir ve geçişlerinizde siz de kolaylık kazanabilirsiniz. Sadece dakikalar içinde işlemleriniz tamamlanır ve kartınızı anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

HGS Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

HGS kartınızda olan bakiyenizin bitmesi durumunda köprü ve gişelerden geçiş yapabilirsiniz. Ancak bu geçişler yasak geçiş ya da geçiş ihlali olarak kabul edilir. Bu yasak geçişler nedeni ile daha sonra yaptırımlarla da karşı karşıya kalmanız mümkün. Böyle bir duruma maruz kalmamak içim bazı zamanlarda HGS bakiye sorgulama ve HGS yükle işlemlerini yapmanız gerekir. Hızlı bir şekilde bakiye sorgulamak için siz de internetten yardım alabilirsiniz. İsterseniz sorgulama işlemleri için banka ve PTT şubelerinden yardım alabilirsiniz.

HGS Yükleme Noktaları Nasıl Öğrenilir?

HGS kartınıza bakiye yüklemek için yükleme noktalarını öğrenmek için yapmanız gereken tek şey, müşteri hizmetlerini aramak. Müşteri hizmetleri size günün 24 saati hizmet vermektedir. Yapacağınız bu aramadan sonra sizler de yükleme noktalarından haberdar olabilir, hemen bakiyenizi öğrenerek yükleme işlemlerinizi yapabilirsiniz. Sadece birkaç dakika içinde yapacağınız bu işlemlerle HGS kartınızı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.