herkes iskeleye akın etti

herkes iskeleye akın etti

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA) MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, hafta sonu Halikarnas iskelesinde üstsüz güneşlenip mangal keyfi yapan güzellerin, dünyanın ünlü erkek dergisi Playboy'un modelleri olduğunu duyanlar iskeleye akın etti.

Vücutlarını cömertçe sergileyen güzellerin her yıl onbinlerce turiste çılgın eğlenceler sunan Halikarnas Disko'nun dans ve gösteri grubunda yer aldıkları ortaya çıktı. Güzelleri turistler de hayranlıkla izledi. Her gece 5 bin kişinin önünde seksi danslar yapan Halikarnas güzelleri ilk kez objektiflere çıplak yakalandı.
      Meraklı gözlerin, Kumbahçe semtindeki Halikarnas iskelesine çevrilmesine, birbirinden güzel kızların iki gün boyunca iskelede boy göstermesi neden oldu. Denizden geldikleri ve ve bir lüks yattan indikleri iddia edilen 10 güzelin dünyaca ünlü erkek dergisi Playboy'un dergisini poz veren modeller olduğu söylentisinin hızla yayılması üzerine, Kumbahçe semti güzelleri görmek isteyenlerin akınına uğradı. Yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistler de iskeleye yakın bir yerde durarak fotoğraf ve görüntü çekti.
      Bu sırada güzeller iskele üzerinde vücutlarını cömertçe sergilemekten çekinmedi. Elinde valiziyle oteline giden bir turist de valizini bırakıp seyre koyuldu.
     
     TANGASININ ALTINI DA ÇIKARDI

      Üstsüz bir güzel, mangal keyfi sırasında tangasının altını da çıkardı. Tangalı, mayokini, ipkinili güzelleri yakından görmek isteyenler, Halikarnas Disko'nun güvenlik görevlileriyle tartıştı. Görevliler meraklıları iskeleden uzak tutmak için çaba harcadı. Sonunda, birbirinden güzel kızların, Halikarnas'ın şov grubundan oldukları anlaşıldı. İlk kez iskelede güneşlendikleri ve denize girdikleri belirtilen güzeller cep telefonları ve fotoğraf makinalarıyla bol bol hatıra fotoğrafı da çekti.
      Avrupa'nın en büyük diskoları arasında yer alan, 27 yıldır yerli ve yabancı turistlere çılgınca eğlenceler sunan diskoda, her gece yaklaşık 5 bin kişinin önünde seksi ve çılgın danslar yapan Rus, Moldovalı, Ukraynalı, Alman ve Hollandalı dansçıların ilk kez çıplak görüntülendikleri belirtildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.