Hasta Yatakları Ne Gibi Özelliklere Sahiptir ve Ne Kadar Sık Kullanılır?

Hasta Yatakları Ne Gibi Özelliklere Sahiptir ve Ne Kadar Sık Kullanılır?

Hasta Yatakları Ne Gibi Özelliklere Sahiptir ve Ne Kadar Sık Kullanılır?

 

Belirli bir süre boyunca yatarak tedavi görmesi gereken hastalar için özel olarak tasarlanmış yatak modelleri vardır. Bu yatak modelleri, firmamız tarafından teknolojik bir şekilde yüksek kalitede üretiliyor. Hasta yatağı modelleri, birçok farklı özelliğe sahiptir. Öncelikle bu yatak modelleri, hastaların tedavi süreci düşünülerek tasarlanır ve tedavinin daha iyi geçmesini sağlar. Aynı zamanda rahat ve çok konforlu yataklar olarak ön plana çıkar. Birinci sınıf malzemeler kullanılarak üretilmiş olan hasta yataklarımız, dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Bu sayede de uzun süre sorunsuz bir şekilde tedavi sürecinde kullanıma uygundur. Sizlere sunmuş olduğumuz hasta yataklarının bunlar ve benzeri çeşitli özellikleri bulunur. Firmamız bünyesinde bulunan birbirinden farklı ve kaliteli yatak modelleri, çok sık tercih ediliyor. Kısa ya da uzun süreli olarak yatarak tedavi görmesi gereken kişiler için sunduğumuz bu yataklar, yaygın bir şekilde kullanılıyor.

Temiz Hasta Yatakları İle Etkili Tedavi Süreçleri

Firmamız tarafından sizlerin kullanımına sunulan hasta yatakları, oldukça işlevli ve özellikli ürünlerdir. Bu ürünlerin en önemli özelliklerinden biri ise anti bakteriyel bir yapıya sahip olması ve bu sayede mikrop, bakteri gibi şeylerden uzak kalmasıdır. Aynı zamanda hasta yataklarımız, çok kolay bir şekilde temizlenebilir. Rutin yatak temizliği dakikalar içinde tamamlanır. Bunun yanı sıra yatağa bir şey dökülmesi gibi durumlarda da kısa sürede temizleme işlemi yapılabiliyor. Hasta yataklarımız kir tutmayan ve hızlı temizlenebilen yapısı sayesinde iyi tedavi süreçleri geçirme imkânı veriyor. Tedavi sürecinde hasta sağlığı için hijyen ve temizlik en önemli unsurlar arasında yer alır. Firmamız tarafından sunulan hasta yatakları sayesinde hijyene büyük önem veriliyor.

Hasta Karyolaları Kaç Farklı Modele Sahiptir?

Hastaların tedavi sürecinde yatması için kullanılan birbirinden farklı çok sayıda yatak modeli bulunuyor. Yatarak tedavi görmeyi sağlayan ve tedavi sürecini daha iyi geçirme imkânı veren hasta yatağı  modellerimiz, çok kullanışlı ürünlerdir. Bu ürünlerimiz motorlu ve motorsuz olarak iki ayrı gruba ayrılır. Motorsuz olan modellerimiz daha az özelliğe sahip olsa dahi tedavi süreçlerinde oldukça faydalıdır. Ancak motorlu yatak modellerimiz hastanın hareket etmesine imkân verdiği için çok daha fazla tercih edilir ve oldukça popülerdir. Sürekli yatan hastaların zaman zaman hareket etmesi gerekir. 2, 3 ve 4 motorlu hasta yatakları sayesinde bazı hareketler rahat bir şekilde yapılabilir ve hastanın sürekli sabit durması önlenir.

Neden Havalı Hasta Yatakları?

Hasta yataklarının pek çok modeli firmamız tarafından kullanıma sunulur. Bu modellerden biri de havalı hasta yatağıdır. Havalı hasta yataklarımız, tedavi gören hastaların sağlığı için çok yararlı olur. Uzun süre yatan hastalar için en önemli sorunlardan biri de vücudun farklı bölgelerinde meydana gelen bası yaralarıdır. Bu yaralar, hastaların canını yakar ve oldukça rahatsız edicidir. Firmamız tarafından sunulan havalı hasta yatağı modelleri; boyun, omuz, topuk gibi bölgelere düzenli olarak masaj yapar ve bu yaraların oluşmasına engel olur. Bu yataklar aynı zamanda hastaların daha rahat olmasını da sağlar. Firmamız, birçok havalı hasta yatağını ülkedeki her yerde kullanıma sunuyor.

Hasta Yataklarına Nasıl Sahip Olabilirsiniz?

Firmamız tarafından kullanıma sunulan hasta yataklarına çok kolay bir şekilde sahip olmak mümkündür. Hasta yataklarımızı hem satın alarak hem de kiralayarak kullanabilirsiniz. Uzun süreli kullanımlar için satın alma yolunu tercih etmek daha iyidir. Daha kısa süreli tedavilerde ise firmamız tarafından hasta yatağı kiralama hizmetleri profesyonel bir şekilde veriliyor. Tek yapmanız gereken sitemizi kullanmak ve bizimle iletişime geçmektir. Sipariş sonrası yataklar, en kısa sürede adrese teslim edilir ve uzman personeller ile ücretsiz olarak kurulum – montaj yapılır.

Hasta Yatağı Satın Alma Ve Kiralama Fiyatları

Firmamız tarafından sunulan hasta yataklarını satın alma ve kiralama için birçok fiyat seçeneği mevcuttur. Yataklarımızı satın almak isteyenler, tercih edilen modele bağlı olarak farklı fiyatlar öder. Kiralama yapmak isteyenler ise hem modele hem de kiralama süresine bağlı olarak farklı fiyatlar ile karşı karşıya olur. Firmamız ile bağlantıya geçerek uygun hasta yatağı fiyatı ile birçok farklı modelde ürüne sahip olabilirsiniz.

Kaynak: https://www.radikalmedikal.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.