Hapisteki kardeşini ziyaret etti

Hapisteki kardeşini ziyaret etti

Tan Sağtürk, açık görüş olduğunu öğrenince E Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki kardeşi Han Taygun Sağtürk'ü ziyaret için Antalya'ya gitti.

Tan Sağtürk ve annesi Yıldız Sağtürk, öğle saatlerinde yanlarında avukatlarıyla birlikte Antalya E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gitti.

DUYGUSAL ANLAR YAŞADIK

Görüşün ardından cezaevi kapısında gazetecilere açıklamada bulunan Tan Sağtürk, "Kardeşimi çok özlemişim. Kendisiyle her hafta telefonlaşıyoruz. İçeride çok duygusal anlar yaşadık. Suçsuzluğuna bir kez daha inandım. Allah kimseyi buraya düşürmesin' dedi. Sıra beklenmeden içeri alındığına dair tepkinin hatırlatılması üzerine ise Sağtürk, "Avukatlarımız sabahtan bu yana sırada bekliyor, o sayede içeri girdik. Bana özel bir muamele yapılmadı. Aksine en son ben alındım görüşme yerine" dedi. Her hafta görüş gününde İstanbul'dan uçakla gelen Yıldız Sağtürk ise "Oğlum ağabeyini çok seviyor. Onun gelmemesine çok üzülüyordu. Han çok duygusal bir çocuktu. Cinayet işleyebilmesi imkansızdır. Aslında bunları pek söylemek istemiyorum, çünkü dava halen devam ediyor. Ama benim oğlum gerçekten kimseyi incitmezdi" dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.