Halit Kıvanç, Bodrum Turgutreis'in fahri hemşehrisi

Halit Kıvanç, Bodrum Turgutreis'in fahri hemşehrisi

Yaz aylarını Bodrum Turgutreis'te geçiren ünlü sunucu Halit Kıvanç, Belediye Başkanı Ali Server Yazgan'la bir bir araya gelerek beldenin fahri hemşehrisi oldu.

Derya Duysak / Türkiye Turizm



Yaz aylarını Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde geçiren Türkiye'nin en önemli spikerlerinden, aynı zamanda radyo televizyon sunucusu ve gazeteci Halit Kıvanç, beldenin fahri hemşehrisi olmak için Belediye Başkanı Ali Server Yazgan'la bir araya geldi. 35 yıldır Turgutreis'te yaşayan Kıvanç, beldeyi yurtdışında katıldığı televizyon programlarında, söyleşilerinde, röportajlarında tanıtmak istediğini belirtti. Başkan Yazgan da, yılların televizyon ve radyo sunucusu Halit Kıvanç'ı fahri hemşehri ilan etti.




Başkan Yazgan ile bir araya gelen Kıvanç, yaz aylarında beldede düzenlenen konser, müzik şenliği, söyleşi, tiyatro gibi faaliyetlerde gönüllü sunuculuk yapıyor. Yurtdışında katıldığı eğitim seminerlerinde, toplantılarda, televizyon programlarında sık sık Turgutreis'i tanıtan Kıvanç, gittiği ülkelerde konsoloslara ve resmi dairelere beldeyi tanıtıcı kitap, CD, broşür ve harita dağıtıyor. Ayrıca yabancı turistlerle konuşarak Turgutreis hakkında bilgi veriyor.

 

Halit Kıvanç, "Turgutreis, yurtdışında özellikle son yıllarda yükselen kalitesiyle tanıtım çıtasını yükseltti. Beldede çok sayıda sanat, spor ve iş dünyasından tanınmış kişiler yaşıyor. Artık kendimi buranın bir parçası olarak görüyorum. Fahri hemşehri olarak özellikle yurtdışında beldeyi tanıtıcı önemli görevlerde bulunacağım. Turgutreis'i tanıtım programları yapacağız. Beldenin sahip olduğu adaları, koyları, sahilleri ve tarihi güzellikleri filme alıp belgesel hazırlayacağız." dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.