Haftanın filmleri

Haftanın filmleri

İşte vizyona giren yeni filmler

İşte haftanın filmleri...


28 Hafta Sonra
28 Weeks Later
Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasından altı ay sonra, Amerika ordusu düzeni yeniden sağlamış ve karantina altındaki bölgelere insanları tekrar yerleştirmeye başlamıştır.

Ülke tekrar inşa edilirken, yurtlarına geri dönen bir mülteci aile tekrar bir araya gelmenin sevinci içindedir. Fakat içlerinden birisi korkunç bir sır saklamaktadır: içlerinden birisi Rage virüsü taşıyıcısıdır.

Yönetmen
Juan Carlos Fresnadillo
Oyuncular
Robert Carlyle
Rose Byrne
Jeremy Renner
Amanda Walker
Shahid Ahmed
Harold Perrineau
Catherine McCormack
Garfield Morgan
Emily Beecham


Zengin Avcısı
Hors de prix

Maceracı Irène büyük bir otelde garson olarak çalışan utangaç Jean’ın bir milyarder olduğunu sanar. Gerçekte kim olduğunu öğrenir öğrenmez de ondan kaçar.

Fakat Jean Irène’ye aşık olmuştur ve onu Fransa sahiline kadar takip edip bulur. Parasız kalmış olmasına rağmen aşık olduğu kızın yaşam tarzını benimser ve şaşalı bir konakta yaşamaya başlar.

Bu yeni statüsü Jean’ı Irène’ye gittikçe yaklaştırır. Irène yaşam tarzı konusunda kendisine tavsiyelerde bulunmaya başlar. Bu durum onları birbirlerine gittikçe yakınlaştıracaktır. 

Yönetmen
Pierre Salvadori
Oyuncular
Gad Elmaleh
Audrey Tautou
Marie-Christine Adam
Vernon Dobtcheff
Jacques Spiesser
Annelise Hesme

Ölüm Fısıltısı

Whisper
Zengin bir İngiliz ailenin çocuğu olan 10 yaşındaki David kaçırılır. Çocuğu kaçıran Max Harper (Josh Holloway) ve ortağı, yüklü bir fidye karşılığı bu olayı klasik bir kaçırma olayı olarak görmektedirler.

Ancak utangaç ve sessiz biri gibi gözüken küçük çocuğun gizli güçleri vardır. Max Harper yaşadıklarından sonra çocuğu kaçırmamış olmayı diler.

Yönetmen
Stewart Hendler
Oyuncular
Josh Holloway
Blake Woodruff
Joel Edgerton
Sarah Wayne Callies
Dulé Hill



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.