Hafif ve Doğal Makyaj Uygulamaları nelerdir?

Hafif ve Doğal Makyaj Uygulamaları nelerdir?

Birçok kadın sıcak günlerde fondöten gibi ağır ten ürünleri kullanmak yerine BB kremlere yöneliyor. Peki BB krem nedir? Nasıl kullanılır?

BB Krem İle Hafif ve Doğal Makyaj Uygulamaları

BB kremin hafifliği ile yaz aylarında mükemmel makyaj stilleri uygulamayı siz de seviyor musunuz? Birçok kadın sıcak günlerde fondöten gibi ağır ten ürünleri kullanmak yerine BB kremlere yöneliyor. Peki BB krem nedir? Nasıl kullanılır?

BB krem nedir?

BB kremleri ton eşitleyen hafif yapılı nemlendiriciler olarak düşünebilirsiniz. Cildinizdeki hafif kızarıklıkları kapatmanıza, daha canlı görünmenize ve kremsi yumuşaklık elde etmenize yardımcı olur. Yaz aylarında yüzde farklı bir katman olarak hissettiren fondötenleri kenara bırakmanın tam zamanı! Yüzünüzü nemlendiriyormuşçasına BB krem kullanarak fresh makyaj stilleri ortaya çıkarabilirsiniz.

Kelime anlamı olarak baktığımız Blemish Balm kelimelerinin kısaltılmış versiyonudur diyebiliriz. Cilde aydınlık kazandırır, daha dinç görünmenizi sağlar. BB krem ile tazelenmiş ve hafif hissedersiniz.

BB krem nasıl kullanılır?

Bu renkli nemlendirici ürünün kullanımı çok pratiktir. Bir miktar ürünü yüzünüzün belirli bölgelerine uygulayıp beauty blender ile eşit şekilde dağıtabilirsiniz. İşte bu kadar basit! Günlük makyajda sadelikten yana iseniz ve kısa zaman dilimlerinde natürel makyajlar yapmayı seviyorsanız BB krem kullanmayı çok seveceksiniz. BB kremler cilt eşitsizliklerini yok ederken nemlendirici özelliğini de aktif tutar. Aynı zamanda güneş korumalı BB krem ürünleri de bulunmaktadır. Böylece tek ürünle birçok ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

BB krem renkleri nelerdir?

BB krem renkleri, fondöten kadar çeşitli değildir. Çünkü fondötenler gibi yoğun kapatıcı özellikleri yoktur. Genellikle açık, orta ve koyu ton olmak üzere 3 renk seçeneği bulunur. BB krem kullanırken makyaj süngeri bile kullanmak zorunda değilsiniz. Parmaklarınız ile tampon hareketlerle ürünü kısa sürede yayabilirsiniz. İşte bu pratiklik ve fonksiyonellik özellikleri nedeniyle BB kremler birçok kadının makyaj çantasının vazgeçilmezi!

BB krem ve CC krem farkları nelerdir?

BB krem ile CC krem farkı kadınların merak ettikleri diğer bir konu. BB kremlerin CC kremlere oranla kapatıcı özellikleri daha yüksektir. Eğer bu renkli nemlendirici ürünlerde kapatıcı özellik biraz daha fazla olsun istiyorsanız BB kremlere yönelmeniz gerekir.

BB krem önerileri

BB krem önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz. Cilt tipinize uygun bir BB krem seçmek en doğru karar olacaktır. Yağlı bir cilde sahipseniz bazı BB kremler gün içinde parlama yaratabilir. Bu sebeple doğru seçim yapmak önem taşır. Az yağlı BB krem kremler her zaman daha iyi sonuçlar elde etmenize yardımcı olacaktır.

En iyi BB krem ürünleri – New Well

En iyi BB krem ürünleri, cilt kusurlarına yönelik seçilmiş ürünlerdir. New Well birçok BB krem çeşidi ile cilt tonunuzu eşitlemenizi ve cildinizi kısa sürede aydınlatmanızı sağlar. Yorgun hissettiğiniz günlerde incecik yapısı ile yüzünüzü bir anda canlandıracak mucize arıyorsanız New Well BB kremleri çok seveceksiniz!

Derma BB krem, cildiniz ile kısa sürede bütünleşir. Derma BB Kremin kapatıcı etkisi, makyajsız günlerde bile etkileyici ve güzel görünmenizi sağlar. Cilt üzerinde katman yaratmayan New Well BB krem, doğal ve fresh görünmenize yardımcı olur. Uykusuz günlerin sonrasında 5 dakikada mükemmel görünmek mümkün.

New Well BB kremleri incelemek, uygulamaya yardımcı olacak makyaj süngeri / makyaj fırçalarına göz atmak ve yaz indirimlerinden yararlanmak için newwell.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kaliteli içerikleri ile cildinizde sivilce oluşumu yapmadan mükemmel makyaj stilleri deneyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.