Hacıhüsrev Çetesinin kadın lideri

Hacıhüsrev Çetesinin kadın lideri

Çete oldukları ve Mükerrem K. isimli kadın tarafından yönetildikleri ileri sürülen zanlılarla ilgili 2 binin üzerinde arama kaydı bulunduğu öğrenildi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yankesicilik ve hırsızlık suçu zanlılarına yönelik olarak Hacıhüsrev Mahallesi ile, Şanlıurfa, Samsun ve Niğde'de 246 kişinin gözaltına alınmasıyla sonuçlanan operasyonla ilgili soruşturma sürüyor. Çete oldukları ve Mükerrem K. isimli kadın tarafından yönetildikleri ileri sürülen zanlılarla ilgili 2 binin üzerinde arama kaydı bulunduğu öğrenildi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından iki gün önce Hacıhüsrev Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonla ilgili soruşturma kapsamında zanlılar, Şişli Etfal Etfal Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Hırsızlık ve yankesicilik suçlularına yönelik sabaha karşı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 246 zanlıdan yaşları 12 ila 18 arasında olan 57 çocuk, Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü'ne sevk edilmişti. 24'ü polis tarafından delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılan çocuk zanlılardan 33'ü de çıkartıldıkları Şişli Adliye nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.

(Cihan Haber Ajansı)



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.