GÜZEL OYUNLAŞTIRILMIŞ BİR ESER

GÜZEL OYUNLAŞTIRILMIŞ BİR ESER

TARIK PABUÇÇUOĞLU; "Uzun bir koşuşturmanın ardından bu noktaya geldik."

Bu benim oyunu 26 izleyişim, ezbere biliyorum. Çok güzel oyunlaştırılmış bir eser. Sizlerde izlediniz gördünüz insanlar beğendi. Yeni tiyatromuzun ilk gecesinde herkesten daha keyifliyim ben. Uzun bir koşuşturmanın sonunda bu noktaya geldik, zor bir işi başardık.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ TİYATROSU

Sahnenin açılması, oyuna çalışılması, romanın oyuna uyarlanması olsun bunlar hep uzun süreçler. Ama Tiyatro Kedi’nin repertuarı hep böyledir. Türkiye’nin en iyi tiyatrosu vasfının boşu boşuna kazanmış değildir. Dolayısıyla önümüz açık, hep böyle devam edeceğiz. Topluma bir şeyler katmak için elimizden geleni yapacağız.

ARTIK EVİMİZDEYİZ

Şuanda oyunlarımız devam ediyor. Benimde oynadığım Koca Sinan ve yeni oyunlarla artık evimizdeyiz. Bundan sonra tiyatro severlerin karşısına çok daha rahat çıkabileceğiz.

ŞİŞLİLİ OLMAK BÜYÜK MUTLULUK

Sahnenin Şişli’de olması tesadüf ama Şişli çok takdir ettiğim bir ilçe. Özellikle belediye başkanı yakın arkadaşım ve Türkiye’ye halkla ilişkiler bakımından nasıl belediye başkanı olunması gerektiğini gösteriyor. Tiyatro olarak Mustafa Sarıgül’e teşekkür ediyoruz. Şişlili olmak büyük mutluluk.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.