GÜVENLİKTEN ŞİKAYETÇİYİZ

GÜVENLİKTEN ŞİKAYETÇİYİZ

Adem Çekerekli – Erdemler OtomotivSanayi güvenliğinden şikâyetçiyiz. İkitelli, Dolapdere gibi güvenlik yok. Tırı da, kamyonu da, kâğıtçısı, çöpçüsü de giriyor.

1979 yılından bu sanayide çalışıyorum. 1993 yılından bu yana da kendi dükkânımı işletiyorum. İşler günü gününü tutmuyor. Kötüye gidiyor. Sigortalar, parça ıskontoları, plazalar çıktı. Küçük esnaf bitiyor. Şehrin kenarında kaldı. Müşteri gelmek istemiyor. Trafikten sıkıntılı. Girdiğimizde çıkamıyoruz diyorlar. Birbirine bağlı nedenlerden dolayı işlerimiz iyi gitmiyor. Sanayi yönetiminin elinden geldiğini yaptığı düşüncesindeyim. Eksikleri var, yok değil. Cenaze olduğu zaman, camiden sela verildiğinde kimin olduğunu bilemiyoruz. Sokaklarımızda hoparlör yok. Sanayi güvenliğinden şikâyetçiyiz. İkitelli, Dolapdere gibi güvenlik yok. Tırı da, kamyonu da, kâğıtçısı, çöpçüsü de giriyor. Geçen gün gece saat 1’de araba çektim buradan. Bunlar bir eksiktir. Beni kimse durdurmadı. Güvenliğin belinde silahı, altında arabası yok.

Kongremizde site yönetimine geçmeyi talep ettik. Eğer site yönetimine geçersek ona göre her sokağa güvenlik verilir. Dükkânın sigortası var ama iyi bir güvenlik olsa daha düşük prim öderim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.