Güvenli iletişimin adresi: İLHAN İLETİŞİM

Güvenli iletişimin adresi: İLHAN İLETİŞİM

Kurtuluş’ta 14 sene önce kurulan İlhan İletişim, güvenli ve garantili hizmetiyle telefon almak isteyen müşterilerin tercih sebebi.

Kurtuluş başta olmak üzere Şişli halkının güvenini kazanan İlhan İletişim’de sıfır ve ikinci el telefon, telefon kılıfları, aksesuara kadar birçok çeşidi aynı anda bulabiliyor. Garantili teknik servis hizmeti veren İlhan İletişim’in sahibi Kadir İlhan ve Sedat Uyar, şunları söylediler;

“İlhan İletişim elektronik cep telefonu satışının yanı sıra aynı zamanda teknik servis olarak hizmet vermekteyiz. Müşteri telefonuyla alakalı şikayetiyle geldiğinde 15-20 dakika içinde sorununu çözülmüş olarak telefonu teslim ediyoruz. Sıfır aldığı kadar, ikinci elde satışımız çok iyi. İlhan İletişim teknik servis kontrolünden çıktığı için ikinci el telefonlarımızı güvenli bir şekilde alıyorlar. İkinci el portföyümüz çok geniş. Kontrol ederek ve 1 yıl garanti vererek sattığımız için insanlar gönül rahatlığı ile alıyorlar. Verdiğimiz güven sayesinde müşterilerimiz bizden alışveriş yapmayı tercih ediyorlar. İkinci el alınırken çalıntı olur mu tereddüttü yaşıyorlar. Bu düşünceye karşılık İlhan İletişim güvencesini veriyoruz. Çünkü satın alınırken kontrolleri teknik servisimizin onayından geçiyor. Onaylamadığımız ürünü almıyoruz veya satmıyoruz. 100 TL’den, 10 bin Euro’ya kadar çıkan model çeşitlerini güncel olarak tutuyoruz. Bunun yanı sıra birbirinden farklı aksesuar çeşitlerimiz bulunuyor. İpad, IPhone ve bütün telefon çeşitlerinin kılıfları, kulaklıklar, ekran koruyucular bulunuyor”.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum