Günaydın Medya! Geçmiş olsun Türkiye!

Günaydın Medya! Geçmiş olsun Türkiye!

ŞİŞLİ GAZETESİ aylar önce "GIDA TERÖRÜ VAR" diye yazdı. Yazmakla kalmayıp Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. TAKVİM GAZETESİ bu gerçeği bugün bir kez daha dile getirdi..

Şişli Gazetesi aylar önce "GIDA TERÖRÜ VAR" diye yazdı. Yazmakla kalmayıp Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Takvim gazetesi bu gerçeği bugün bir kez daha dile getirdi..

İşte Takvim Gazetesinde yer alan haber:

Fast-food reflü tetikçisi

Türkiye'de yaklaşık 750 bin kişinin mücadele ettiği reflü hastalığının fast-foodla arttığı ortaya çıktı.

DÜNYADA her 4 kişiden biri reflü. Türkiye'de yaklaşık 750 bin kişi reflü nedeniyle ilaç kullanıyor. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hamdi Göçer, "Giderek artan reflü şikayetlerinin çoğu Batı tipi beslenme alışkanlığından kaynaklanıyor. Özellikle gençlerin ve çalışanların tercih ettiği fast-food tarzı yemekler, hastalığın oluşumunda ciddi bir etken oluşturuyor" dedi. Kelime anlamı "geri kaçış" olan reflü, sindirim enzimleri içeren mide sıvısının yukarı doğru yemek borusuna kaçması ve bu sıvıya dayanıklı olmayan yemek borusunu tahriş etmesiyle ortaya çıkıyor. KAYNAK: Takvim Gazetesi

İŞTE ŞİŞLİ GAZETESİ'NİN MANŞETİ

ŞİŞLİ GAZETESİ AYLAR ÖNCE GERÇEKLERİ TÜM BOYUTLARIYLA OKURLARINA DUYURMUŞ, ŞİŞLİ CUMHURİYET SAVCILIĞI'NA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNARAK, HALKIN SAĞLIĞIYLA OYNAYANLARA DUR DENİLMESİNİ TALEP ETMİŞTİ.



ŞİŞLİ GAZETESİ, HALKIN SAĞLIĞINI HİÇE SAYARAK ÜRETİM YAPANLARI TEKER TEKER TEŞHİR ETMEYE DEVAM EDİYOR..








HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.