Gümüş Suyunun Yararları

Gümüş Suyunun Yararları

Siva Derm markası, Antalya’da kurulmuş bir markadır.

Siva Derm markası, Antalya’da kurulmuş bir markadır. Gümüş suyunun, bakteri ve virüsleri yok ettiğini keşfeden Siva Derm, bu doğrultuda çalışmalarını başlatmıştır. Gümüş suyu konsantresi, cilt bakımı için şaşırtıcı faydalar sağlamaktadır. Bu yüzden Siva Derm, ürün formüllerinde gümüş suyu konsantresi kullanmaktadır.

 

Geliştirilen özel formüllerle,komple ve etkili bir cilt bakımı sunmayı hedefleyen Siva Derm markası özellikle; sivilce, cilt lekeleri, egzama, yara gibi can sıkıcı cilt problemlerine karşı geliştirdiği ürünleriyle, bu sorunların ortadan kalktığını belirtmektedir. Saf gümüşün suyla karıştırılması ile oluşturulan içeriklerle Siva Derm, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, metabolizmayı koruyor, bakteri, mantar gibi sorunlara karşı ciddi faydalar sağlıyor.

Gümüş Suyu doğal etkisi doğal etkisi sayesinde birçok cilt problemi üzerinde etkili olmaktadır. Gümüş suyu özel yöntemlerle elde edilmektedir. Saf gümüşün su ile etkileşimi sonrasında meydana gelen karışım sonucu oluşmaktadır. Gümüş suyunun yoğunluğu da hangi rahatsızlık için kullanılacağına göre belirlenmiştir. PPM ibaresi yoğunluğunun ölçüsü olarak kabul edilir. Tüketiciler ürün alırken problemlerine göre tercih yaparak, kendilerine uygun olan ürünü seçmektedirler.

Uzmanlar tarafından da test edilen gümüş suyu konsantresi, Amerikan EPA onaylıdır. Hassasiyetle formüle edilen ve yan etkisi bulunmayan etkili karışım fazla bilinmemesine rağmen 1930’lu yıllarda terapi amaçlı kullanılmıştır. Değişik ihtiyaçlara göre kullanılabilen gümüş suyu, sağlık alanında oldukça pozitif geri dönüşler elde edilmesini sağlamıştır.

Gümüş suyu, sivilcelere karşı da bakım yapmaktadır. Cildi yumuşatma özelliğine sahiptir. Bununla birlikte gümüş suyu, ter bezlerinin olduğu bölgelerde, aşırı terlemeyi kontrol altına alarak, bakteri oluşumunu engellemektedir.

Ürünlerin doğal olması nedeniyle, tedaviden çok destek bakım amacıyla kullanıldığını söylemek gereklidir. Siva Derm firması, gümüş suyunun, ciddi cilt rahatsızlıklarının tedavisine destek bakımı olarak kullanılabileceğini belirtmektedir. Çeşitli enfeksiyonlar, yaralar, dökülmeler, cilt sorunları, deri rahatsızlıkları gibi birçok cilt problemi için geliştirilen ürünler, gümüşün saf halinin suyla birleştirilmesi sonucunda oluşmaktadır. Ürün çeşitleriSiva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 40 PPM, Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 5 PPM, Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 15 PPM, Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 25 PPM, Siva Derm El Yüz Ve Vücut Nemlendirici Solüsyon olarak sıralanmaktadır.

PPM değeri, suyun içindeki gümüş miktarını belirtir. Bu oranlar, cilt rahatsızlığının ciddiyetine göre değişmektedir.

Amerika ve Ayvrupa’da oldukça yaygın olan gümüş suyu ile tedavi yöntemi, Türkiye’de de yavaş yavaş tanınmaya başlamıştır.

Yazımızın devamında Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu’nu yakından tanıyacağız.

Siva Derm Gümüş Suyu Özellikleri

  • Akne ve sivilce gibi cilt problemlerinde yardımcı bakım olarak uygulanır.
  • Bakteri ve mantar oluşumunu engeller.

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 25 PPM Özellikleri: Bakterilere karşı etkilidir.Ciddi cilt tedavilerine yardımcı bakım olarak uygulanır.Mantarın engellenmesine yardımcı olur.Kullanımı sırasında sarımsak ve alkol kullanılmamalıdır.Çocukların erişemeyeceği yerlerde muhafaza edilmelidir.

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 40 PPM Özellikleri: Bakterilere karşı savaşır.Yoğun ve yıpratıcı cilt tedavilerine ek olarak destek bakım yapmak amacıyla kullanılabilir.Sedef rahatsızlığında ilave bakım ürünü olarak kullanılabilir.Mantar problemine karşı savaşır.Kullanımı esnasında alkol ve sarımsak tüketilmemelidir.

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 5 PPM Özellikleri: Bakterilerin oluşumunu engeller.Sedef ve mantar gibi rahatsızlıklara karşı bakım yapar.Kullanımı esnasında alkol ve sarımsak tüketilmemelidir.

Siva Derm Kolloidal Gümüş Suyu 15 PPM Özellikleri: Bakterilerle savaşır.Sedef, mantar veya akne tedavilerine destek olur.Kullanım sürecinde alkol ve sarımsak tüketilmemelidir.Çocukların erişemeyeceği yerde muhafaza edilmelidir.

Uyarı: Gümüş suyu ilaç değildir ve direkt olarak tedavi etkisi göstermez.İçeriği tamamen doğal bileşenlerden meydana gelmektedir. Gümüş suyu kullanımı esnasında kesinlikle sarımsak ve alkol alınmamalıdır. Her yaştan kişinin kullanımına uygundur. Cilt rahatsızlığına göre uygulanacak miktar ve süre farklılık göstermektedir. Gümüş suyunu kullanmadan önce mutlaka, kullanım talimatına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Gümüş suyu ürünleriyle ilgili detaylı bilgilere www.narecza.com adresinden ulaşabilir yine bu adresten ürünleri güvenle sipariş verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.