Gülten Durdu, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı

Gülten Durdu, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı

Sosyal Politikalardan sorumlu Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan Gülten Durdu kimdir? Nereli? Ne iş yapar? Biyografisi

GÜLTEN DURDU KİMDİR?

1974 Giresun Doğumlu. Ertuğrul Gazi Lisesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu.

MANERVA Mesleki Eğitim Akademisi, Kurucu Ortak.

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeliği, MÜSİAD İş Geliştirme Masaları, MÜSİAD Bölgesel İş Geliştirme Faaliyeti, Kadın Zirvesi (MÜSIAD Kadın Girişimcilere Danışmanlık Yapacak, Hem Kadın Girişimciler Hem de Ülke Ekonomisi Kazanacak), Kadın Kadının Kurdu mudur? Medya’da Kadın, MÜSİAD Kadın Kolları Başkanlığı, Konvoy Dergisi Yayın Yönetmenliği yaptı.

MEGEM olarak 2012 yılından bu yana 52.527 kişiye eğitim verdi. MÜSİAD ile HAK İŞ arasında yapılan proje kapsamında işçiler ve işverenler arasındaki sosyal diyaloğun geliştirilmesi için iş yaşamı ve becerileri eğitiminin sorumluluğunu yaptı.

‘Çocuklarda Vergi Bilinci Projesi’ yaptı. MÜSİAD tarafından yapılan proje İstanbul’da ilköğretim okullarında verildi. Proje üreticisi ve yürütücüsü olarak görev aldı.

2016 yılı ‘MÜSİAD Doğayı Koruyor Ekonomiye Kazandırıyor Projesi’ kapsamında; ‘MÜSİAD Atıkların geri dönüşümü bilgilendirme Tır’ı ve Tuzla Belediyesi ile ‘MÜSİAD Atıkların Ayrıştırılarak Doğanın Korunması ve Ekonomik Karlılığın Arttırılması İçin Halkı Bilinçlendirme Projesi’ yaptı.

2016 Suriye’de savaş travması olan çocuklar resim ile rehabilitasyon çalışmasını gerçekleşleştirdi. Psikologlarla resim yapılarak rehabilitasyonu sağlandı. Yapılan resimler MÜSİAD’da sergilenip satılarak elde edilen gelir ile çocuklara destek oldu.

Halen Megem Akademi’de Genel Müdürlük görevini yürütmekle beraber Uluslararası Sürücüler Derneğinde Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekte.

Durdu, 6 Mayıs 2018’de yapılan İstanbul İl Kongresinde, İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.