Gülben ve Atlas'ın havuz keyfi

Gülben ve Atlas'ın havuz keyfi

Gülben Ergen doğum sonrası kilolarından kurtuldu

Ünlüler plaj kıyafetleriyle objektiflere yakalanmamak için sahillerde gazetecilerle köşe kapmaca oynarken, yılın ilk bombası Antalya'dan geldi. Ünlüler plaj kıyafetleriyle objektiflere yakalanmamak için sahillerde gazetecilerle köşe kapmaca oynarken, yılın ilk bombası Antalya'dan geldi. Gülben Ergen'i, minik oğlu Atlas'la Antalya'da havuz keyfi yaparken sadece Kelebek görüntüleyebildi.Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç'ın ardından sonunda Gülben Ergen de mayosuyla objektiflere yakalandı. Birkaç gündür minik oğlu Atlas ile Antalya'da bulunan sanatçı, kaldığı Gloria Golf Resort'un havuz başında keyif yaparken görüntülenmekten kurtulamadı.

Ünlüler plaj kıyafetleriyle objektiflere yakalanmamak için sahillerde gazetecilerle köşe kapmaca oynarken, yılın ilk bombası Antalya'dan geldi.

Kaldığı villanın havuz başında oğlu Atlas'la güneşlenen, tatilin tadını çıkaran Ergen'in hamilelik kilolarından da tamamen kurtulduğu görüldü. Doğumdan sonra kısa sürede fazla kilolarından kurtulan sanatçının, birçok hemcinsinin aksine selülit kaygısı taşımadığı da dikkatten kaçmadı.

 

  

 

Gülben ve Atlas'ın havuz keyfi

 

KELEBEK



















HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.