GS’nin yeni on numarası

GS’nin yeni on numarası

Listesini sır gibi saklayan Sezgin'in, bir çok futbolcu ile görüştüğü ve bu futbolcuların bazıları ile prensip anlaşmasına vardığı iddia ediliyor.

Yeni sezon için takımı Karl Heinz Feldkamp'a emanet etmeye hazırlanan Galatasaray'da özellikle Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gelecek sezon transferde takıma yıldız isimlerle takviyede bulunmak isteyen yönetimin hedefleri arasında İnter'in Uruguaylı yıldızı Alvaro Recoba'nın olduğu öğrenildi. Yıldız futbolcu mükemmel sol ayağı ve tekniği ile dünya futbolunun önemli yetenekleri arasında gösterilmesine rağmen, özellikle İnter macerasında büyük sorunlar yaşadı. Bu sezon uzun süren sakatlığı nedeniyle neredeyse hiç forma şansı bulamayan Recoba, son haftalarda zaman zaman forma giydi ve bu sezon Empoli ile oynanan lig maçında yine jeneriklere geçecek bir vuruşla topu korner atışından ağlara gönderdi.

Recoba'nın dünyanın en iyi sol ayaklarından birine sahip olması ve duran toplardaki ustalığı Sarı Kırmızılı kulüp için aranan kan olduğu yorumlarının yapılmasına neden olurken, Recoba yaptığı açıklamada, "Sezon sonunda İnter'den ayrılacağım.. Çok büyük olmayan bir takımda bile oynayabilirim. Ama artık sürekli oynayabileceğim ve başarılı olabileceğim bir takımda olmak istiyorum. Sakatlığımı atlattım ve yeniden sahalara dönmek istiyorum" açıklamasını yaptı.

İtalya'da Seri A'ya yeniden çıkma mücadelesi veren Genoa'ya transfer olabileceği yönündeki söylentileri de "İtalya'da oynamak istemiyorum" diyerek elinin tersiyle iten Recoba'nın Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı iddia edildi.



maraton.com

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.