Gönen Orhan’ın tüm planlarını Muammer Keskin tek tek uyguluyor!

Gönen Orhan’ın tüm planlarını Muammer Keskin tek tek uyguluyor!

Gönen Orhan, bu sefer Muammer Keskin’in sosyal medya hesaplarını yönetmesi için sosyal medya uzmanı getirmesiyle Şişli Belediyesi’nin tüm hassas müdürlüklerine kendi ekibini yerleştirerek tüm planlarını Keskin'e tek tek uygulatıyor.

GÖNEN ORHAN PLANLIYOR KESKİN UYGULUYOR

Gönen Orhan’ın gerek sahibi olduğu firmaya aldığı ihalelere gerekse de kendi ekibini yerleştirdiği müdürlüklere bakıldığında, Muammer Keskin’in de bütçe aktardığı müdürlüklere bakıldığında Gönen Orhan’ın tüm planlarını tek tek uygulamaya koyduğu anlaşılıyor.

ORHAN, ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NİN YÖNETİM İŞİNİ ZATEN ALMIŞTI

Gönen Orhan’ın firmasının adrese teslim aldığı ihalelerden birinin ismi de çok dikkat çekmişti. ‘Şişli Belediyesi Yönetim ve Organizasyon İletişim Süreç Yönetimi, Koordinasyon, Vatandaşlık İlişkileri Yönetim Sistemi, Personel Eğitim Uygulama İşi.’ Yani Gönen Orhan, Şişli Belediyesi’nin yönetim ve organizasyon işini zaten almıştı.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, belediyede 32 olan müdürlük sayısını en kısa zamanda düşüreceğini açıklamasına rağmen bütçe oluşturması dikkat çekti.

KESKİN’DEN REKLAM YAPMIYORUM DEDİĞİ MÜDÜRLÜĞE REKOR BÜTÇE

Keskin, müdürlüklere bütçeleri dağıtarak sonrasında da birleştirdiği müdürlüklerin de bütçelerini birleştirecek. Keskin’in ben reklam yapmıyorum demesine rağmen en çok ayırdığı bütçelerden birinin Medya ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü olması da dikkat çeken bir başka unsur olmuştu.

EN ÇOK BÜTÇE AYIRILAN MÜDÜRLÜKLERİ ORHAN’IN EKİBİ YÖNETİYOR

Muammer Keskin’in en çok bütçe ayırdığı müdürlükleri Gönen Orhan’in yerleştirdiği ekip tarafından yönetiliyor olması bir tesadüf değil.

Muammer Keskin’in Şişli Belediyesi’ndeki en gözde ismi olan Elçin Önder oldu. Elçin Önder’i de Gönen Orhan getirdi. Elçin Önder istifa etmiş olmasına rağmen, Şişli Belediyesi’nde tekrar göreve başlatılmıştı. Göreve başlar başlamaz müdür yapıldı. Aradan çok fazla zaman geçmeden de başkan yardımcısı oldu.

EN HASSAS MÜDÜRLÜKLERİ DE GÖNEN ORHAN’IN EKİBİ YÖNETİYOR

Elçin Önder’e Şişli Belediyesi’nin en hassas müdürlükleri bağlandı. Dış İlişkiler, Kültür ve Sosyal İşler, Medya ve Muhtarlıklar ve Toplumsal Katılım Müdürlükleri Elçin Önder’e bağlandı. Bu müdürlüklerin bütçeleri incelendiğinde Keskin’in en fazla bütçelerin bu müdürlüklere ayırdığı görülüyor.   

Halkla İlişkiler Müdürlüğü de doğrudan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e bağlı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü de her ne kadar bir müdür varsa da yine doğrudan Gönen Orhan’ın ekibinden olan Simge Eldeniz tarafından yönetiliyor.

Muammer Keskin’in başkan olmadan önce destek veren Sağlık Müdürü olmasına rağmen görevden alınarak Gönen Orhan’ın ekibinden biri koordinatör olarak göreve başlatılıp Sağlık Müdürlüğü’de Gönen Orhan tarafından yönetilmeye başladı.

GÖNEN ORHAN, ŞİMDİ DE SOSYAL MEDYACI GETİRDİ

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’de yine Gönen Orhan ekibi tarafından yönetiliyor. Orhan, şimdi de Şişli Belediyesi Medya Müdürlüğü’nde onca çalışan varken yine kendi ekibinden sosyal medyacı getirmesiyle dikkat çekti.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum