Gönen Orhan, bu sefer de Ankara’yı karıştırdı!

Gönen Orhan, bu sefer de Ankara’yı karıştırdı!

CHP Parti Meclisi’ne aday olan Gönen Orhan, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile birlikte gittiği kongrede listeye girebilmek için yaptıkları kulis ile Ankara’yı da karıştırdı.

GÖNEN ORHAN, MUAMMER KESKİN İLE YÜKSELİŞE GEÇTİ

Gönen Orhan, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra Teşvikiye Mahallesi’nden CHP delegesi oldu. Sonrasında da il ve genel merkez delegesi oldu. Akabinde de CHP’nin en tepe noktası olan Parti Meclisi’ne gözünü dikti.

GÖNEN ORHAN İLK ÖNCE ADAYIM SONRA DA DEĞİLİM DEMİŞTİ

Gönen Orhan, Şişli’de yapılan örgüt toplantılarında ilk önce adayım dedi, sonra aday değilim demişti. Kongre günü geldiğinde de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun listesine girebilmek için kulis yapması yaşanan tezatlıkları ortaya koymuş oldu.  

KESKİN’DEN SONRA HEM SİYASETTE HEM TİCARETTE İLERLEDİ

Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olmasından sonra Gönen Orhan’ın hem siyasette hem de ticarette de yükselişi hızlandı.

Gönen Orhan’ın sahibi olduğu şirket, başta Şişli Belediyesi olmak üzere Türkiye genelinde birçok CHP’li belediyelerden ihale aldı ve almaya da devam ediyor.

GÖNEN ORHAN, KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN PİARINI KULLANDI

Muammer Keskin, Gönen Orhan’ın Şişli Belediyesi’nden aldığı ihaledeki işin açılışı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Şişli Belediyesi’ne getirmişti.

Kemal Kılçdaroğlu’nun açılışa katılımını Gönen Orhan tüm CHP’li belediyelere referans olarak göstermeye başlamıştı.

GÖNEN ORHAN GÖZÜNÜ PARTİ MECLİSİ’NE DİKMİŞTİ

Gönen Orhan, geçtiğimiz günlerde yapılan CHP Genel Kurulu’na, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in makam arabası ile birlikte giderek, Parti Meclisi için kulislere başlamıştı.

MUAMMER KESKİN, CANAN KAFTANCIOĞLU’NU İKNA ETTİ

Muammer Keskin, Gönen Orhan’ın Parti Meclisi’ne girebilmesi için, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu ikna etti. Kaftancıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun PM için isimleri belirlenecek ekibin içerisine alınmamıştı.

SALICI, GÖNEN ORHAN İSMİNE KARŞI ÇIKTI

Parti Meclisi’ne girecek isimlerin belirleneceği A takımında yer alamayan Canan Kaftancıoğlu da konuyu, 10 Aralık Hareketi’nin en tepe noktasında olan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’ya iletti.

Salıcı, Gönen Orhan ismine karşı çıktı. Kaftancıoğlu’nun ısrarı üzerine Salıcı, Gönen Orhan ismini Kemal Kılıçdaroğlu’na iletti.

KEMAL KILIÇDAROĞLU DA GÖNEN ORHAN’I İSTEMEDİ

Kemal Kılıçdaroğlu, belediyelerden ihale alan ve sürekli sansasyonlarla gündeme gelen Gönen Orhan’ın Parti Meclisi’nde olmaması talimatını verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu ikna edilemeyince de Gönen Orhan’ın Parti Meclisi hayali de son bulmuş oldu.

GÖNEN ORHAN, KAFTANCIOĞLU İLE SALICI’NIN ARASINI AÇTI

Gazetemize gelen istihbaratlara göre Muammer Keskin’in Gönen Orhan ısrarı Canan Kaftancıoğlu ile Oğuz Kaan Salıcı’nın da arasını açtığı yönünde.

Siyasi kulislerde konuşulan, Salıcı ve Kaftancıoğlu arasındaki krizin yansımalarının önümüzdeki günlerde ortaya çıkacağı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler