Golf ustaları Peri CUP'da buluştu

Golf ustaları Peri CUP'da buluştu

Ulusal ve uluslararası yat sektöründe bir Türk markası yaratan, kompozit yat üretiminin önde gelen şirketi Peri Yachts’ın gelenekselleşen turnuvası Peri Cup, 9 Haziran 2007 Cumartesi günü Kemer Golf & Country Club’ta düzenlendi.

Golf dünyasının en keyifli ve iddialı turnuvalarından biri olan Peri Cup’ta, golf ustaları yeşil sahalarda kozlarını paylaştı. 9 Haziran Cumartesi günü saat 12:00’de başlayan turnuvada, erkekler 3, bayanlar ise 2 kategoride yarıştı. Turnuvanın sonunda, dereceye giren oyuncuların yanısıra günün şampiyonu, en uzun, en yakın ve en düz vuruş yapan oyunculara da özel ödüller verildi. Ödül töreninin ardından düzenlenen davette sahne alan sanatçı Ece Berker, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Peri Yachts’ın turnuvada günün şampiyonu için vereceği geleneksel hediyesi yine Peri teknesinde ağırlama olacak. Peri Yachts’ın Antalya tersanesinde bu yıl üretilen yeni Peri serisinin ilk teknesi, tasarım harikası 29 metrelik yatında, günün şampiyonu eşiyle veya bir misafiriyle muhteşem bir tatil geçirecek.

Peri Yachts’ın kurucu ortağı Kemal Çambol, bu yıl da gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olduklarını, Peri Cup 2007’nin güzel bir rekabet ve keyif ortamında geçtiğini söyledi.

PERI YACHTS: İş dünyasının başarılı isimlerinden Kemal Çambol ve Yücel Çelik tarafından kurulan Peri Yachts, Antalya serbest bölgede bulunan ve yaklaşık 5.500 m2’lik toplam alana sahip, Doğu Akdeniz’in en gelişmiş tersanelerinden biri olarak tanınan Peri tersanesinde, 70 kişilik eğitimli ve deneyimli ekibiyle, 29 metreden 41 metreye kadar üstün teknoloji ve mükemmel tasarım ürünü olan lüks yatlar üretiyor. Peri Yachts, ölçülerine göre 5 veya 8 tekneyi aynı anda üretim alanına dahil edebiliyor. Stok üretim yerine butik üretim yapılan tersanede, mevcut PERI serisinin dışında 60 metreye kadar istenilen ölçülerde tekne üretimi gerçekleştirilebiliyor. Halen tersanede RINA klasifikasyonunda yapımı sürmekte olan ve Türkiye’de üretilen en büyük kompozit yatlar sıralamasında yer alan Peri 37 serisi, şimdiden uluslararası sektör otoritelerinin dikkatini çekiyor. Peri Yachts, Monaco’da Batı Avrupa temsilciliği ile Avrupa’ya, Dubai’deki satış temsilciliği ile de Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri’ne ulaşıyor. Yunanistan ve Ukrayna gibi sektörün gelişen pazarlarında da temsilciliği bulunan Peri Yachts, gelecek dönemde global satış ağına İngiltere, Almanya, İspanya, Rusya ve İtalya’yı da eklemeyi planlıyor. Peri Yachts, gelecek 3-5 yıl içerisinde, dünyada ve sektörün can damarı olan Akdeniz’de, sektörün önde gelen kompozit yat üreticilerinden biri olmayı hedefliyor.

PERİ CUP 2007 GOLF TURNUVASI
GÜNÜN ŞAMPİYONU / OVERALL WINNER – ERIC HERMAN
* Erkeklerde en uzun vuruş - İrfan Temel
* Bayanlarda en uzun vuruş - Hee Choi
* Erkeklerde en yakın vuruş - Martin Krauss
* Bayanlarda en yakın vuruş - Çiğdem Ergelen

ERKEKLER A Kategorisi 1./ Eric Herman
A Kategorisi 2./ Bülent Özgören
A Kategorisi 3./ Metin Üsten

ERKEKLER B Kategorisi 1./ Patrick Wendt
B Kategorisi 2./ Selçuk Çetin
B Kategorisi 3./ Kadir Aydın

ERKEKLER C Kategorisi 1./ Mustafa Sarıoğlu
C Kategorisi 2./ Frank Reichenbach
C Kategorisi 3./ Martin Krauss

BAYANLAR A Kategorisi 1./ Didem Aras
A Kategorisi 2./ Ayşe Narin
A Kategorisi 3./ Rana Esen

BAYANLAR B Kategorisi 1./ Filiz Gicvan
B Kategorisi 2./ Aslı Üsten
B Kategorisi 3./ Necmiye Çital



haber7.com


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.