Goji berry alırken nelere dikkat edilmelidir?

Goji berry alırken nelere dikkat edilmelidir?

Goji berry başta Tibet olmak üzere Moğolistan ve çevresinden yani Asya’dan ithal edilmektedir. Kilo fiyatı 80 lira ile 120 lira arasında satın alınabilir.

Goji berry başta Tibet olmak üzere Moğolistan ve çevresinden yani Asya’dan ithal edilmektedir. Kilo fiyatı 80 lira ile 120 lira arasında satın alınabilir. Fiyat farkının bu denli yüksek olmasının sebebi, kalitesiz meyveler, eski hasada ait bayat meyveler, sahte ve düşük verimlilikte meyvelerin piyasada olmasından kaynaklanmaktadır. Ülkemizde de üretimi yapılan bu meyvelerin uygun koşullarda toplanması ve saklanması gerekmektedir.

Goji berry nereden alınır? Nerede bulunur? Satın alma

Büyük şehirlerde ve aktarlarda bulunan açıkta satılan düşük kaliteli goji üzümü meyve ve çayları sağlınıza hiçbir fayda sağlamayacaktır. Düşük vitamin ve antioksidan oranı içeren meyveler açıkta ve uygun olmayan koşullarda saklanmasıyla etkinliğini yitirmektedir. Kaliteli ve ithal goji berry meyvesi, çayı ve tonik üçlü setini almak için resmi ve yasal internet sitelerini kullanabilirsiniz. İnternetten satın alma işlemi eskisi gibi değil. Goji berry’yi ücretsiz kargo seçeneği ile kapıda kontrol ederek satın alabilirsiniz. İsterseniz kredi kartı ile taksitli ya da havale gibi yöntemlerle de internetten goji beri siparişi verebilirsiniz.

İnternetten satın alma seçeneği ile evinize kadar ortalama olarak 3 gün içinde teslim edilecek goji berry çayı seti hava almayan özel kilitli ambalajı ile gelmektedir. Hava ile temas etmeyen meyve kurusu özelliğini yitirmeden sizlere ulaşmaktadır.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum