GEOVISION GROUP İLE HEDEFLERİNİZE EN HIZLI VE KARLI ŞEKİLDE ULAŞMANIZ ARTIK MÜMKÜN

GEOVISION GROUP İLE HEDEFLERİNİZE EN HIZLI VE KARLI ŞEKİLDE ULAŞMANIZ ARTIK MÜMKÜN

Geovision Group, sektöründe lider markalara kendi geliştirdiği yazılımlar ile coğrafi bilgi sistemleri altyapısını kullanarak satış, dağıtım ve pazarlama çözümleri sunan global bir teknoloji ve danışmanlık firmasıdır.

Türkiye’nin en geniş hacimli ve güncel satış noktası veri tabanına sahip olan Geovision Group, sektöründe lider markalara kendi geliştirdiği yazılımlar ile coğrafi bilgi sistemleri altyapısını kullanarak satış, dağıtım ve pazarlama çözümleri sunan global bir teknoloji ve danışmanlık firmasıdır.

Geovision Group’un Danışmanlık ve Sistem Geliştirme hizmeti kapsamında, firmanızın tüm müşteri veritabanı detaylı olarak incelenecek, aktif pasif değerlendirmeleri yapılacak ve en optimum düzeye ulaştırılabilmesi için düzenlemeler sağlanacaktır. Bu çalışma sonucunda hem satış dağıtım ekiplerinizin yaptığı ziyaretlerin zaman ve rota planlaması en optimum seviyeye ulaştırılacak, hem de müşterileri beklentileri en iyi şekilde karşılanarak memnuniyet en üst seviyeye çıkarılacaktır.

1.000.000’un üzerinde satış noktasının, 50.000’in üzerinde dağıtım rutunun, 15.000’in üzerinde satış temsilcisinin sürekli olarak takibini yapan Geovision Group, sizin için optimum satış dağıtım operasyonunu oluşturmak için en uygun çözümleri sunmaktadır. Sonuç olarak %40’ın üzerinde optimizasyon ve verimlilik artışı, %50’nin üzerinde satış ve karlılık artışı sağlanabilmektedir.

Detaylı bilgi için: http://geovisiongroup.com/tr/


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.