Gardens Of Babylon'a yoğun ilgi

Gardens Of Babylon'a yoğun ilgi

Dünyanın 7 harikasından biri olan, Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek, Çakırlar Şirketler Grubu'nun Bodrum'da başlattığı Gardens Of Babylon Boutique Hotel & Residences projesini tanıtımına ünlüler yağdı

SEDAT DEVİR BODRUM'DAN BİLDİRİYOR
 
 
Dünyanın 7 harikasından biri olan, Babil'in Asma Bahçeleri'nden esinlenerek, Çakırlar Şirketler Grubu'nun Bodrum'da başlattığı Gardens Of Babylon Boutique Hotel & Residences projesi, yeni bir yaşam alanının kapılarını açıyor. Gardens Of Babylon; tarihi, eşsiz doğayla birleştirerek, dünyanın sayılı kültürlerini, Bodrum'da bir araya getiriyor. 

Hizmet kalitesi ile birçok alanda farklılık yaratmayı hedefleyen Garden's Of Babylon; SPA, Türk hamamı, detox ve estetik merkezi, sağlık kompleksleri, beach club'ı, havuzları ve dünya mutfaklarından seçkin tatları biraraya getiren restoranları ile yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Gardens Of Babylon projesi şimdiden Bodrum'un yükselen yıldızı olmaya aday.

Gardens of Babylon projesi Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen bir gecede tanıtıldı. Dünyanın 7 harikasından esinlenilen projede, 7'li konseptler üzerinde duruluyor. Residence ve butik otel odalarında yaratılan 7 ayrı konsept, bu konseptlere uygun 7 ayrı dekorasyon seçeneği ile beğeniye sunuluyor. Butik otel konseptleri yaratılırken Roma, Osmanlı, Mısır, Uzakdoğu, İngiliz, Babil ve Hint tarzlarından esinleniliyor. Ayrıca proje dünya mutfaklarından 7 ayrı restoran seçeneğini de içinde barındırıyor.

Mayıs ayında ilk örnek dairenin tamamlanacağı proje için ön-satış talepleri toplanmaya başlandı.

Bodrum'un batı ucunda yer alan, Kos ve Kalimnos adalarıyla çevrili Turgutreis kasabasına 3 km mesafedeki Kadıkalesi mevkiinde, 40 dönüm arazi içinde kurulu olan residence sahipleri yatırımlarını 5 ila 7 yıl arasında geri alabilme ve hatta kar edebilme fırsatını bulabiliyor.

Çakırlar Şirketler Grubu Türkiye'de bir ilke imza atarak, residence'ların kullanılmadığı dönemlerde işletmesini üstleniyor ve sahiplerine iyi bir yatırım modeli sunuyor. Düzenli olarak bakımı yapılan ve yenilenen daireler ilk günkü formunu koruyor.

Konforlu bir yaşam modeli sunan komplekste, residence sahiplerinin konuk ağırlama modeli de butik otel ile çözülmüş durumda. Butik otel, öncelikli olarak residence sahiplerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor ve ayrıca bu yaşam tarzını tatmak isteyenler için iyi bir tatil imkanı sunuyor.

Geceye ilgi yoğundu....

Geceye Atasay Kamer geliniyle katıldı

Murat Dedeman ve ortağı en güzel residancı almak için birbiriyle yarış yaptı.

Yılın 12 ayı 24 saat özel hizmet
Hizmet kalitesini ön planda tutan Garden's Of Babylon, güçlü mimar kadrosu, güçlü markaları ve yapı kalitesi ile tatil ve dinlenme zamanlarını yılın her gününe ve her saatine yayıyor. Eğitimli kadrosuyla, her detayı düşünülmüş tam bir butik-otel hizmeti sunuyor. Beş yıldız “Plus” hizmet kalitesine sahip residence'larda da aynı butik otelde olduğu gibi 24 saat oda servisi, teknik servis, güvenlik vs. hizmetleri veriliyor. Ayrıca haftada 2 defa house keeping hizmeti sunuluyor.

Çakır Ailesi toplu halde.... Recai Çakır, kızı Çiğdem, eşi Nesrin Hanım ve oğlu Oytun.

Projeden sorumlu Ahmet Çakır davetlilere projeyi tanıttı

Davetliler, sisligazetesi.com.tr'ye poz verirken...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.